Argentina

Turen går til Argentina er en kendt bogtitel – og nu også titlen på dette blogindlæg. Selve bogen er skrevet af Rune Vitus Harritshøj og blev oprindeligt udgivet d. 5. maj 2016. Du kan evt. købe eller låne bogen, efter du har læst artiklen færdig. Lad os give dig et indblik i, hvad landet i det sydamerikanske paradis har at byde på.

Klima

Argentina har et yderst varieret klima, idet landet strækker sig over flere klimazoner. Derfor kan klimaet variere meget, alt efter hvor man befinder sig i landet. Ligeledes kan vejret helt naturligt svinge fra årstid til årstid.

Den nordvestlige del af landet er for eksempel generelt meget tørt og byder kun på meget lidt regn i løbet af sommeren. Ønsker du at besøge et af de mest regnfattige områder i verden, så skal du tage turen til Puna. Puna er en storørken med fantastisk natur.

Googler du vejr + destination, kan du blive klogere på, hvordan vejret er netop der, hvor du skal hen på din næste ferie. Bemærk at vejrprognoserne kan ændre sig fra time til time.

Vin

Argentina er kendt for mange ting, herunder fantastisk vin.

Argentinsk vin har i årevis været et hit hos danske vinelskere, hvorfor du også bør købe et par flasker vin, når du nu alligevel er i landet. Du kan bl.a. gøre en god handel på malbec vin, som er udbredt i både Argentina, Frankrig og USA. Malbec er en yderst eftertragtet druevariant, som falder i de flestes smag. Hvad er din mening om denne druevariant?

Seværdigheder

Argentina er et stort land, hvorfor det vil tage en evighed at nævne alle landets seværdigheder. Dette vil vi derfor skåne dig for. Til gengæld vil vi gerne opliste de mest populære seværdigheder i landet:

  • Parque Nacional Los Glaciares
  • Garganta del Diablo
  • Perito Moreno Glacier
  • Cataratas del Iguazú
  • Teatro Colon
  • Recoleta
  • Puerto Madero
  • Jardin Japones

Du vil helt sikkert ikke komme til at fortryde at have taget til Argentina, hvad enten du er mest til natur, kultur, historie eller sport. Landet byder nemlig på oplevelser og seværdigheder for enhver smag.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her