Rejse

De fleste rejseglade danskere ville være klar til at pakke kufferten og sætte kursen mod lufthavnen allerede i morgen, hvis de fik tilbuddet. Desværre kan der være flere ting, som hindrer dette. Det kan først og fremmest være svært at tage en uges fri fra jobbet – især hvis man sidder i en betydningsfuld jobmæssig position. Endvidere kan økonomien sætte en stopper for rejsedrømmene.

Her vil vi guide dig til at finde penge til flere rejser – måske nogle af de mere eksotiske af slagsen. Det er slet ikke så kompliceret endda.

Plej din rejseopsparing

Det er ikke nok at oprette en rejseopsparing – den skal også plejes. Du kan for eksempel lægge 200 eller 500 kr. til side om måneden. Beløbets størrelse er ikke det afgørende. Dog skal der selvfølgelig en vis portion penge til for at finansiere en rejse.

Du kan med fordel placere pengene på en konto med gode renter. Er du risikovillig, kan du også overveje at sætte din opsparing i aktier eller obligationer. Tal evt. med din bankrådgiver, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an.

Brug dit gamle sommertøj

Det er ikke holdbart at købe nyt tøj hver gang, man skal ud at rejse. Det kan i hvert fald hurtigt blive en dyr affære, hvis man rejser 1-2 gange om året. Derfor anbefaler vi dig at bruge dit gamle sommertøj. Der er ingen skam i at bære tøj fra sidste års kollektion. Overvej også om du har brug for mere end ét par sandaler og solbriller. Det har du formentlig ikke.

Regulér dit spilforbrug

Spiller du – ligesom rigtig mange andre danskere – om og for penge? Så bør du overveje at regulere dit spilforbrug. LeoVegas kommer med nogle konkrete tips til, hvordan du kan håndtere dit forbrug på bedst mulig vis. Spil evt. for virtuelle penge, hvis du ikke er interesseret i at gamble for de penge, som du kunne have brugt på rejser og oplevelser.

Sammenlign og spar penge på flybilletter

Flybilletter bliver formentlig kun billigere og billigere. Det vil helt naturligt ske i takt med, at konkurrencen øges. Du bør om ikke andet bruge tid på at sammenligne priser på flybilletter, så du ikke kommer til at betale overpris. Skal man rejse en hel familie sammen, kan der være rigtig mange penge at spare ved at sammenligne priser på alt fra fly til hotel. Du rådes til at bruge nogle af de mange online sammenligningstjenester til dette. Det er helt gratis og uforpligtende.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her