Mand i lufthavnen

Det er nemt at få tiden til at gå i en lufthavn med spil på telefonen, sociale medier, podcasts og bøger – men har du nogensinde overvejet at bruge tiden mere fornuftigt? Du kan eksempelvis begynde at lave investeringer. Dette kan du ofte gøre både fra din computer men også din telefon! Ved du ikke, hvordan du skal få startet? Læs med her og bliv meget klogere.

Investeringer beskytter din formue

Når man har en opsparing, mister den faktisk hurtigt værdi, hvis den står for længe og samler støv på ens konto. Dette er blot én af mange grunde til, at det kan være klogt at lave nogle gode investeringer.

Inflationen gør nemlig, at ens penge er mindre værd. Hvis du derimod investerer din formue i aktier eller investeringsfonde, vil din formue pludselig følge markedet og deraf ikke miste værdi.

Mindre risikofyldte investeringer

Mindre risikofyldte investeringsmetoder kan også hurtigt ses som nogle af de smartere investeringer – specielt hvis du endnu ikke er garvet investor. Forsøg dig eksempelvis med ETF investering. Hvis du ikke ved, hvad ETF investeringer er, kan vi forklare dig her, at det er en slags investeringsfond.

Når man investerer i en investeringsfond, investerer man faktisk i flere aktiver på en og samme gang. Mange selskaber er nemlig en del af disse ETF’ere, hvilket også gør chancen for afkast større samt chancen for tab mindre. Dog skal man se sig tilfreds med et gennemsnitligt afkast og man skal også være forberedt på, at der også findes en del omkostninger i forbindelse med investeringer i ETF.

Dog kan investeringer i ETF’ere være en meget god langtidssigtet investering – og hvis du alligevel sidder dér i lufthavnen og venter på at komme afsted på drømmerejsen, kan du jo lige så godt undersøge ETF’ere nærmere!

Andre investeringsmetoder

Der findes selvfølgelig også mange andre investeringsmetoder, som du kan undersøge nærmere, nu hvor du har tiden til det. Hvis du alligevel synes, at det lyder fornuftigt med mindre risikofyldte investeringer, kan du også undersøge dine muligheder for at investere i optioner.

Når du investerer i en option, investerer du i retten til enten at købe (eller sælge) pågældende aktiv. Du forbinder dig altså ikke til noget, men du kan foretage handlen, hvis du kan lide den kurs, som aktivet har.

Mange handelsplatforme har nu til dags også gode apps, som du nemt kan hente, hvilket gør det nemt at læse meget mere om investeringer på telefonen! Derfor behøver du altså ikke at hive din bærbare computer ud af tasken, imens du sidder der og venter på, at du kan boarde dit fly!

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her