Thailand

Thailand hører til blandt de lande, som man bare skal besøge, inden man dør. Det kan rigtig mange rejsende erklære sig enige i. I dag vil vi gennemgå de vigtigste grunde til at planlægge en tur til dette asiatiske land, som hvert eneste år gæstes af millioner af turister fra hele verden. Vi ser bl.a. god grund til at besøge Bangkok, Phuket, Chiang Mai og Phi Phi, som er nogle fantastiske destinationer.

Efterspørgslen på rejser til Thailand er enorm – vi giver vores bud på hvorfor i denne artikel.

Fantastisk mad til ingen penge

Thailand byder først og fremmest på et spændende køkken, hvor der er noget for enhver smag. Thailandsk mad er især tilegnet dig, som sætter pris på at sætte tænderne i stærk og veltilberedt mad, hvor der ikke er blevet sparet på krydderierne. I Thailand hænger pris og kvalitet ikke altid sammen – man kan i hvert fald købe lækker mad til ingen penge. Det kan for eksempel lade sig gøre på gaden, hvor der er opsat masser af boder.

Venligt og smilende folkefærd

Thailand skal også have ros for at huse nogle af de flinkeste mennesker på jorden. Man kan sige meget om thaierne, men man kan ikke tage fra dem, at de er meget imødekommende, smilende og hjælpsomme. Du skal derfor ikke være bange for at spørge om vej. De hjælper hellere end gerne. Ergo vil du med sikkerhed komme til at føle dig velkommen som turist, hvis du sætter kursen mod dette asiatiske land.

Eventyrlige strande

Dernæst er det på sin plads at omtale de thailandske strande, som befinder sig på et helt unikt niveau. Deres strande er kendt for at byde på blødt sand, flotte palmer og turkisblåt havvand. Er du derfor til strand og afslapning, så vil du elske disse strande. Den eneste udfordring er, at mange af de thailandske strande efterhånden er blevet så populære, at det kan være svært at finde en plads. Det gælder derfor om at stå tidligt op.

Masser af flyafgange

I dag er det ingenlunde svært at finde en flyafgang til Thailand. Du kommer sandsynligvis til at mellemlande én gang, men kan du klare det, så vil du næsten kunne rejse en hvilken som helst dag. Det er bl.a. muligt at flyve direkte fra København til Bangkok – det tager omkring 10-11 timer. Det lyder måske af lang tid, men bruger du underholdningsmulighederne ordentligt, så vil tiden flyve af sted. Du kan bl.a. se film, spille spil og meget andet.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her