Home Oplevelser Lad din sommerferie blive inspireret af verdens største fodboldstjerner

Lad din sommerferie blive inspireret af verdens største fodboldstjerner

0
Lad din sommerferie blive inspireret af verdens største fodboldstjerner

Der er ikke mange ferier, som er hellige for verdens største fodboldstjerner – hvilket de også bliver godt betalt for. Men i noget af juni, juli og august afhængigt af landet kan de nyde lidt sommerferie. Vi ser på, hvor nogle af stjernerne fra de største klubber har tilbragt ferien. Engang flygtede stjernerne fra presse og fans, når de endelig havde chancen for at slappe lidt af i anonymitetens skygge. Men med sociale mediers fremkost og muligheden for at styrke sit personlige brand lægger mange af fodboldspillerne rask væk billeder på fra deres ferie. Nogle er dog så fornuftige, at de venter til efter ferien, så de forhåbentlig kan trække stikket med familien nogle uger. Så måske du kan lade dig inspirere til din næste sommerferie?

Græske øer populære blandt danske fodboldspillere

De græske øer er populære blandt danske fodboldherrer, der allerede spiller ude i kendte Europæiske ligaer. Mathias Zanka Jørgensen spiller til dagligt for den tyrkiske klub Fenerbahçe som er en af favoritterne til vinde mesterskabet blandt bookmakere som for eksempel bet365, som giver pengene 4.00 gange igen på fodbold betting odds.  Mathias lagde i juni måned billeder ud fra sin ferie med kæresten på den græske ø Mykonos. Yussuf Poulsen, der spiller for tyske RB Leipzig, der ligger med odds 21.00, hvis de vinder bundesligaen, var på Santorini, hvor han ovenikøbet lagde billeder på Instagram, hvor han frier til sin gravide kæreste Maria.

Stjerner i ørkenvarmen

Liverpools Divock Origi tilbragte nogle af de tre uger, som klubbens spillere havde til rådighed, i delstaten Abu Dhabi i De forenede Arabiske Emirater. Origi var noget af en overraskelse i sidste sæson, da han scorede det vindende mål mod Tottenham i Champions League-finalen og to mål mod Barcelona. Abu Dhabi og Dubai er blevet nogle af de mest populære feriesteder for vesterlændinge de senere år, efter at Golf-emiraterne har investeret stort i turisme. I Abu Dhabi, som både er navnet på et af emiraterne og hovedstaden i De forenede Arabiske Emirater, mødes tradition med modernitet.

På den ene side baseres loven på den konservative Sharialov, der for eksempel forbyder alkohol uden for hotellerne, men på den anden side findes der næsten ikke mere luksuriøse hoteller, strande og seværdigheder i verden. Besøg for eksempel Ferrari World Abu Dhabi, som er verdens største indendørs forlystelsespark med en rutsjebane, der med 240 km/t er verdens hurtigste. Eller gå rundt i timevis i Abu Dhabi Mall eller Marina Mall med observatorium, skøjtebane, bowlingbane og hundredvis af butikker.

Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba har tilbragt noget af sin sommerferie i naboemiratet Dubai, som traditionelt er mere velbesøgt end Abu Dhabi. Sammen med sin bolivianske kæreste og deres lille søn tjekkede han allerede i maj måned ind på Instagram med billedteksten ”Daddy’s life”. Efterfølgende blev der lagt et billede på fra Hoseki Restaurant på Bulgari Resort Dubai, som kun har ni pladser og anses for at være den mest autentiske japanske madoplevelse, du finder i Dubai.

Om man vil lade sig inspirere af de store stjerner, er måske også et spørgsmål om, hvorvidt man har råd, men destinationerne har stadig mange muligheder selvom man ikke er en af verdens fodboldstjerner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here