Hund og kuffert

Er du den heldige ejer af et lille firbenet dyr med pels, men er du samtidig glad for at holde ferie og rejse? Kæledyr og rejser er ikke umiddelbart den bedste kombination, men det kan godt lade sig gøre. Det kræver blot, at du ved, hvad du skal stille op med din hund, når du står og gerne vil en uge sydpå.

Hold ferie i Danmark

Hvis du bare gerne vil holde ferie, men ikke har nogle specielle ønsker til hvor og hvordan, kan du vælge at holde ferie inden for landets grænser. Der findes masser af sommerhuse, hvor det er tilladt at have kæledyr med. Led efter et sted, som er omringet af natur, hyggelige strande eller skove, hvor der er plads til masser af gåture. Det vil både dig og din hund nyde godt af. De fleste sommerhuse, der er beregnet til folk med kæledyr, har også indhegnet have, så din hund kan løbe frit rundt uden bekymringer. Det er også altid en mulighed at holde din ferie hjemme, hvor du kan spendere tiden i haven eller i forskellige parker, skove og strande sammen med din hund.

Find en passeløsning

Hvis du simpelthen bare gerne vil ud og rejse, er du nødt til at finde på en passeløsning. Kender du nogen, som har mod på og lyst til at passe din hund, og som din hund samtidig kender og er tryg ved, vil det være en optimal løsning. Hvis ikke du kender nogen, som kan passe din hund, kan du altid sende din hund på hundepension. Her vil den være i trygge hænder og få masser af kærlighed. Det er en nem løsning for dig, og din hund vil helt sikkert hygge sig imens du er væk. Den vil få mulighed for masser af leg med andre hunde bl.a.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her