Opbevaring og orden

Hvis du er indehaver af et mindre sommerhus på noget, der ligner 40-70 kvadratmeter, så kræver det lidt ekstra kreativitet, hvis du vil have plads til det hele på det begrænsede areal, specielt hvis I er to voksne og et par børn.

Tricket er her at lade være med at tænke i kvadratmeter, men i stedet i kubikmeter – hvordan kan rummene udnyttes optimalt til opbevaring?

Hvis det nu er sådan, at I ikke vil til at ændre på indretningen alt for meget og ikke har lyst til at anskaffe helt nye møbler, så findes der faktisk en anden løsning.

Brug en bedroller til at opbevare dine ting

Hvad er en bedroller? Hvis du ikke allerede kender begrebet, så er en bedroller en kasse på hjul, og som navnet indikerer, så kan den bruges til at opbevare ting og rulles ind under sengen (eller et andet møbel), når du ikke skal bruge indholdet.

Bedrolleren fås faktisk også uden hjul og kan med succes bruges til ting som sko, tæpper, håndklæder, sengetøj eller andre ting, der skal tages frem en gang imellem.

https://bedroller.dk/ kan du orientere dig om de forskellige muligheder for at udnytte din plads i sommerhuset på bedste vis.

Bedrollers i enhver størrelse og til alle formål

Bedrollerne er af mærket Hammarplast, som er et kendt mærke i Sverige – alene for den gode kvalitet og brugsvenlighed. Det betyder også, at kasserne har følgende fordele:

  • Der følger låg med, så den kan stables
  • Den kan vaskes med vand helt op til 120 grader, så den er kogefast
  • Hvis du føler trang til det, så kan du også opbevare fødevarer i kassen, da den ikke indeholder nogen former for giftige stoffer
  • I den anden ende af temperaturskalaen, så kan plasten tåle temperaturer ned til -40 grader, så den kan både stå i et skur og endda i en fryser

Hvad nu hvis du ikke vil have hjul på bedrolleren?

Så piller du bare hjulene af og har dermed en plastkasse, der kan stables og dermed også er yderst praktisk i brug, og det uanset hvad du ønsker at opbevare.

Lad os nu sige, at du er ved at lukke sommerhuset ned for vinteren, og du derfor ønsker at pakke alt løsgrejet væk, så det er klar til aktion, når foråret igen titter frem… jamen, så samler du det bare sammen, vasker det eventuelt af, pakker det ned og sætter det ind i skabe og under møbler, så det er klar.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her