Fly

Vinteren er over os, og det betyder for mange, at de drager mod varmere himmelstrøg for at få sol og afslapning til den helt store guldmedalje. Hungrer du også efter D-vitamin og at ligge foran poolen, men er du flad som en pandekage? Slå koldt vand i blodet – der er mange ting, du kan gøre for at komme af sted her i løbet af vinteren, uden at du behøver at være millionær. Vi har samlet nogle af de bedste råd og anbefalinger her.

Vind din rejse

Dette er måske en lidt sværere måde at komme af sted på, men ikke desto mindre skylder du dig selv at forsøge det. Mange rejsebureauer holder i vinter- og juletiden konkurrencer om at sende heldige danskere af sted på solferie. En eller anden heldig kartoffel skal som bekendt vinde rejsen, og det kunne jo i teorien lige så godt være dig? Du øger selvfølgelig dine chancer, hvis du kan deltage i så mange konkurrencer som muligt, så sæt noget tid af til at gennemgå de forskellige muligheder. Alternativt kan du deltage i konkurrencer, der ikke udelukkende handler om rejser, men hvor der måske er penge eller gavekort på højkant. På nettet kan du finde et væld af sider, der løbende udlodder pengepræmier, hvor du kan få tanket kontoen op til din rejse. Vind penge på nettet, hvor de løbende har sjove og spændende konkurrencer.

Blaf dig gennem Europa

Det kan måske lyde farligt at blaffe, men det er faktisk noget, rigtig mange benytter sig af til at komme rundt omkring i Europa. Så længe du er på vagt, tænker dig om og bruger din sunde fornuft, er der intet at være bange for. Det anbefales dog at rejse sammen med en kammerat eller veninde. Ved at blaffe får du set en helt anden del af det Europa, du måske kender, og du lærer nye mennesker at kende – og så gør det jo ikke noget, at det er en ekstrem billig måde at komme rundt på. Du bliver højst sandsynligt sat af nogle utraditionelle steder. Vær åben, og oplev noget andet end de store byer, alle har været i. Måske ser du en ny side af det nordlige Italien eller syden i Spanien?

Gå eller cykl

Lyder det hårdt? Det er det også, men til gengæld får du masser af motion, og du kommer til at se nye steder i lande, du måske allerede har været i. Den eneste udgift er til mad og drikke, overnatning og et sæt løbesko. Og nå ja, så måske et lapning af din cykel, hvis uheldet skulle være ude. Det kræver selvfølgelig, at du ikke er bange for at røre dig. Du kan dog godt regne med nogle stramme baller og stærke lårbasser, når du engang er fremme, og hvem ved – måske har du råd til returrejsen, så du ikke skal hele vejen hjem igen på gåben? Det kan trods alt være lidt for meget af det gode, uanset hvor meget du elsker at gå.

For flere guides om spændende oplevelser besøg Fritid24.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her