Uvejr

ANNONCE: Artiklen er en annonce

Du rejser antageligvis sydpå med en klar forventning om at opleve sol og varme – nøjagtigt ligesom de fleste andre solglade danskere. Derfor er der ikke noget at sige til, at du bliver skuffet, når du erfarer, at vejret ikke er som forventet. Ingen kan lave om på vejret, men du kan til gengæld overveje, hvad du vil foretage dig, hvis sol og varme mod forventning erstattes af regn og kulde. Artiklen er især relevant for dig, som rejser i vinterperioden, hvor vejret kan være meget ustadigt i store dele af verden.

I dag vil vi komme med nogle idéer til, hvad du kan foretage dig, hvis løftet om sol og varme ikke indfries. Det kan jo ske, uanset hvilken destination man rejser til. Læs videre og bliv inspireret.

Find skak eller andre brætspil frem

Det er mere end bare svært at acceptere kulde og regn på ferien, når man netop rejser langt væk for at undgå dette. Det er ikke desto mindre den risiko, man løber, medmindre man rejser til en solsikker destination.

Skulle det utænkelige ske, at din ferie i høj grad præges af regn og kulde fra morgen til aften, så er din udfordring at vende den kedelige situation til noget positivt. Du kan for eksempel finde et brætspil frem, som kan samle hele familien og skabe en god stemning. Rejser du alene? Så spil skak online eller udforsk nogle af de mange andre spil på nettet. Der findes rigtig mange spil – heraf en del gratis. Sæt evt. prikken over i’et med snacks og friskpresset juice. Så skal det hele nok gå.

Kilde: Krydsord.dk

Læn dig tilbage og nyd den ene film efter den anden

Ferie er lig med afslapning…. og hvad er mere afslappende end at se film?

Er der ikke vejr til at lave noget udendørs, kan du sætte dig til rette i sofaen, så du er klar til at nyde en dag i hyggens tegn. I dag er det muligt at streame langt de fleste film såvel som serier. Det forudsætter dog, at du har adgang til en computer, en streamingtjeneste og ikke mindst stabilt bredbånd. Sidstnævnte faktor – stabilt bredbånd – er en mangelvare på mange hoteller. Det er i hvert fald mere reglen end undtagelsen, at internettet ikke fungerer optimalt på hoteller.

Gå på shopping

Der findes ikke mange turistegnede destinationer, som ikke huser et eller flere shoppingcentre. Det er der en meget logisk grund til; de fleste turister er glade for at shoppe alt fra tøj og sko til boligtilbehør og te.

Er du glad for shopping? Så kan du med fordel tage på shoppingtur, når det gode vejr udebliver. Du kan i øvrigt overveje at toppe shoppingturen med et restaurantbesøg. Man bliver jo sulten af at shoppe.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her