Par på weekendophold

Som gæst på Bandholm Hotel er der lagt op til et fantastisk weekendophold for 2, hvor gourmet og wellness er i højsædet. Bandholm Hotel blev i 2018 kåret som Europas bedste luksushotel og restaurant i Luxury Travel Guides’ eftertragtede LTG Awards. Og det er med god grund.

Har man tidligere sat sin fod på Bandholm Hotel, så ved man, at velvære og eksklusiv gastronomi er det første, der omfavner en, når man gæster hotellet.

Tid til en afstressende weekend

Gør noget godt for dig selv og din partner og tag på et eksklusivt weekendophold hos Bandholm Hotel. Her er der lagt op til et par afstressende dage, hvor der vil blive taget hånd om jer og jeres behov for en afslappende weekend. På hotellet tilbydes der afstressende massage, beroligende ansigtsbehandlinger samt pleje af krop og sjæl. Her finder man det dygtigste personale, der har i sinde at tage dig med på en luksuriøs rejse, hvor det er dig og dine behov, der bliver lyttet til.

Nyd eksklusiv gastronomi fra lokalmiljøet

Gør dig klar til at nyde en fantastisk middag i forrygende omgivelser på Bandholm Hotel. Her har vi at gøre med et hotel, hvor gastronomien sættes i højsædet, og hvor man ikke går på kompromis med den høje kvalitet. Menuen på hotellet bærer præg af den lokale smag – baseret på udsøgte lokale råvarer og unikke smagssammensætninger. Med den nøje udvalgte vin er der lagt op til en aften, der vil fortrylle dine smagsløg.

Med fantastisk udsigt til havet

Bandholm Hotels beliggenhed ud til havet gør det ideelt som idyllisk badehotel. Her er der plads til afslapning, på den rolige hvide sandstrand hotellet ligger ud til. Her kan man fornemme den charme, et klassisk badehotel besidder. Hotellet har bibeholdt sine stolte traditioner og med tiden sat et moderne præg på disse. Her får du altså en oplevelse for alle sanser, hvorfor du vil gå derfra med en længsel om at komme tilbage.

Bandholm Hotel sætter rammerne for det ideelle weekendophold, hvor gourmet og wellness er i højsædet. Elegante værelser, et dygtigt personale, der altid gør deres ypperste for det perfekte ophold samt den smukke og idylliske natur, er alle vigtige kendetegn for hotellets høje standard.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her