Slettestrand ophold

Savner du kvalitetstid med din udkårne? Så er det på tide at frigøre tid i kalenderen og få planlagt en romantisk tur. I den forbindelse er det værd at pointere, at man ikke nødvendigvis skal rejse til romantiske destinationer som Paris eller Rom for at få kærligheden til at blomstre. Et weekendophold i et dansk feriehus eller ferielejlighed kan være mindst lige så godt. Der er i øvrigt flere fordele ved at vælge sådanne ophold til fordel for en udlandsrejse.

Et weekendophold sprænger sjældent budgettet

Et weekend ophold for 2 kan variere meget i pris, men lægger man omkring 1.500 kr. til side pr. person, så burde det kunne gøre det. Som regel kan man få et godt pakketilbud, hvor der er inkluderet både overnatning, morgenmadsbuffet og aftenbuffet. Dette bør man gå efter, hvis man gerne vil kende sine samlede udgifter forud for weekendopholdet. Med et samlet tilbud undgår man dyre overraskelser i form af en stor restaurantregning e.l.

Selvom weekendophold normalt ikke koster en formue, så kan man godt komme til at brænde mange penge af, hvis man foretrækker luksus. Prisen for et weekendophold afhænger i øvrigt meget af beliggenheden. Det er altså ikke helt underordnet, om man vil tilbringe en weekend i Nordjylland eller Nordsjælland. Ønsker du at opleve den nordjyske charme med din udkårne, så søg efter weekendophold nordjylland og book et ophold i dag.

Feriecenter Slettestrand er værd at opleve

Hos Feriecenter Slettestrand er man sikret romantik og hygge for alle pengene. Her kan man ikke kun se frem til enestående mad, men også masser af sjove aktiviteter. Glæd dig til at blive omfanget af smuk og fredet natur, der byder på vandrestier, ridestier, mountainbikespor og meget mere. I får naturligvis også adgang til både træningsrum og varmtvandsbassin. Der er desuden rig mulighed for at tage børnene med. Læs mere om opholdet her, hvis det lyder som et sted for dig og din store kærlighed.

Begrænset transporttid

At holde ferie i Danmark er attraktivt af mange forskellige grunde. Det er først og fremmest attraktivt pga. den begrænsede transporttid. Du behøves kun at sætte dig ind i bilen og sætte kursen mod det valgte feriested – efter x time(r) er destinationen nået. Der findes skønne feriesteder over hele landet, så du kan helt sikkert finde et hotel eller lignende, der ikke ligger mere end et par timers kørsel væk.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her