Sandstrand

For os danskere bliver en stor del af året tilbragt i gråt, regnfuldt vejr og lave temperaturer. Det betyder, at vi tit of ofte higer efter sol og højere varmegrader. Nu hvor foråret endelig er over os, og sommeren nærmer sig, så findes der en lang række destinationer her i Europa, som kan tilbyde garanti for sol. Mens vejret bestemt også kan vise sig fra sin gode side her i det danske land om sommeren, så kan man alligevel aldrig vide sig solsikker.

Det kan man til gengæld i mange af de sydeuropæiske lande, blot en kort flyvetur herfra. Populære sommerferie destinationer er derfor lande som Frankrig, Spanien, Italien og Grækenland. Her finder man solbeskinnede strande, varme aftener, en unik kultur og udsøgte madoplevelser.

Er man ikke så vild med at flyve, kan man også sagtens tage på kør-selv-ferie til både Frankrig og Italien – en populær ferieform blandt mange børnefamilier. Det er den ideelle måde at komme ned i gear på – og vende solbrun og gennemvarmet hjem.

Destinationer uden for Europa

I vinterhalvåret derimod er vejret over det meste af Europa ret så ustadigt, og du kan ikke forvente garanti for sol. Derfor kigger mange rejsende til mere eksotiske breddegrader, hvis du for eksempel ønsker at rejse mod varme og sol i vinterferien. Hvis man har mod på en lang rejse, så er en destination som for eksempel Australien eller New Zealand oplagt.

Her er klimaet omvendt af det danske, hvilket vil sige, at de har højsommer, når vi har vinter. Desuden finder du her en af de smukkeste naturer i verden. Det samme gør sig gældende for en stor del af de sydamerikanske lande, der også byder på masser af sol og en meget anderledes og fascinerende kultur. Er du til hvide sandstrande, palmer og krystalblåt vand, så hank op i budgettet og spender penge på en rejse til eksempelvis Maldiverne eller de Vestindiske øer.

Et skud D-vitamin fra solen, når det er allerkoldest herhjemme gør underværker for både dit humør og dit helbred.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her