Home Fly Derfor skal man altid ankomme i lufthavnen i god tid

Derfor skal man altid ankomme i lufthavnen i god tid

0
Derfor skal man altid ankomme i lufthavnen i god tid

Når danskerne på bedste vis flygter fra det danske sommervejr, starter ferien ofte med en tur i lufthavnen.

For at ferien ikke får en stresset start, er det altid en god idé at ankomme i lufthavnen i god tid. Der kan nemlig opstå en lang række situationer som gør, at man bliver forsinket på sin vej til gaten og flyet.

Security check er den største tidsmæssige udfordring

At man skal møde op i lufthavnen to-tre timer før afgang virker tåbeligt i manges øjne, men det virker knapt så dumt, når man har oplevet rædslen i form af security checket.

Det stramme security check vi har i dag, blev faktisk først indført i 2001 og har ikke altid været så tidskrævende. Efter The Patriot Act blev indført i kølvandet på angrebet på World Trade Center i New York, blev der stillet store krav til luftfartssikkerheden i verden.

Det kan i dag derfor tage flere timer bare at komme igennem sikkerhedstjekket på grund af kø alene, og endnu længere tid, hvis man bliver tilfældigt udvalgt, eller hvis de ansatte i lufthavnen finder dig mistænkelig og tager dig med til afhøring.

Forebyg uforudsete udfordringer

Udover security og de uforudsete ting der kan ske i security checket, kan der også være andre udfordringer, som man ikke er forberedt på.

Ved check-in er der nemlig utroligt mange ting, man skal have styr på. Kufferten skal have den rigtige vægt, navnet skal være stavet hundrede procent rigtigt, og man skal have styr på diverse visa, såfremt man skal til et land, der kræver det.

Hvis ikke man har styr på disse ting, kan det være en stor udfordring at nå flyet i tide, hvis man ikke er ankommet til lufthavnen i god tid.

Hvis man gerne vil være på den gode side og være sikker på ikke at misse sit fly, er det en god idé at møde op to timer før en indenrigsflyvning og tre timer før en international flyvning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here