Home Fly Spar mange penge på flybilletter med disse forslag

Spar mange penge på flybilletter med disse forslag

0
Spar mange penge på flybilletter med disse forslag

Mad på flyveturen

Danskerne drager altid på ferie i stor stil, når vi rammer sommermånederne. Den danske sommer er utroligt ustabil, hvilket får mange til at søge mod syd, da sandsynligheden for dårligt vejr er langt mindre end herhjemme.

Charterferierne er en af danskernes foretrukne måder at rejse på, hvor et selskab sørger for alle dine behov, og det eneste man selv skal gøre er at stige på flyet.

Men hvis man selv er ved at planlægge en rejse, er flybilletterne en af de store udgifter, men samtidig også en, der er nem at formindske, hvis man ved hvordan.

Sammenlign billetter på tværs af selskaberne

Den nemmeste måde at spare penge på flybilletten på er at benytte en af de mange sammenligningsportaler. Sammenligningsportalerne sammenholder alle flyselskabernes priser med hinanden, og det er dermed muligt for dig at booke din billet hos det billigste selskab.

Typisk vil sammenligningsportalerne henvise til en såkaldt OTA (Online Travel Agent), som er en af de mange firmaer, som forhandler flybilletter. I dette tilfælde køber man ikke billetterne direkte hos flyselskaberne, men hos en mellemmand.

Det er som regel langt billigere end hos flyselskaberne, men pas på: der kan være skjulte afgifter og gebyrer, som står noteret med småt.

Book i god tid

Et andet godt tip er at booke flybilletterne i god tid. Flybilletter vil altid blive dyrere fra én måned før afrejse og frem til afrejsedatoen. Det bliver de, da de gerne vil have folk til at booke så tidligt som muligt, så de har et bedre overblik over deres kapacitet og kan foretage ændringer på ruten.

Endvidere er der enkelte ugedage, som også er dyrere end andre. Weekendpriser vil være højere end mandage, tirsdage og onsdage, da flere har mulighed for at rejse i weekenderne, og dermed presser de prisen op.

Ønsker man så billig en billet som muligt, så man har flere penge at benytte på andre sjove ting, er det derfor en god idé at være tidligt ude med planlægningen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here