Home Andet Tre praktiske opgaver du skal løse forud for rejsen

Tre praktiske opgaver du skal løse forud for rejsen

0
Tre praktiske opgaver du skal løse forud for rejsen

Er det snart tid til, at du skal ud på en skøn rejse til udlandet, hvor nye oplevelser skal være med til at give dig et nyt syn på livet? Du glæder dig uden tvivl – det håber vi i hvert fald. Der er dog altid lige nogle ting, som du skal have ordnet, før du kan tage afsted med god samvittighed. Langt de fleste ting har du uden tvivl styr på, men når først man bliver stresset op til afrejsedagen, så kan man hurtigt komme til at glemme nogle af de mindre, men betydelige, ting. Det er disse ting, vi med denne artikel håber at kunne minde dig om, hvorfor du med fordel kan bruge de næste 5 til 10 minutter på at læse følgende skriv til ende.

Har du et træpillefyr?

Hvis du er den stolte ejer af et træpillefyr, så ved du naturligvis, at det kræver noget vedligeholdelse. Der kan være en del rengøring forbundet med et pillefyr, og disse praktiske opgaver løser ikke sig selv. Står du derfor og skal afsted på en længere rejse, så er det en god idé at få ordnet disse opgaver allerede nu. Alternativet er at udskifte dit træpillefyr, men det kan hurtigt gå hen at blive en heftig investering, hvis der også skal være råd til den ferie, som du snart begiver dig ud på.

Har du overvejet at lade lyset stå tændt?

Rigtig mange danskere er bange for at tage væk hjemmefra i længere tid ad gangen. Det skyldes, at der er stor bekymring for at få besøg af ubudne gæster. Mange danskere vælger i den forbindelse at lade et lys stå tændt, så det ligner, at der er nogen hjemme. Et alternativ til dette er at få naboen til at tjekke dit hjem et par gange om ugen. Har naboen endvidere en ekstra bil, som vil kunne holde i din indkørsel, så kan det også være med til at få det til at ligne, at der er nogen hjemme.

Disse tanker er gode at gøre sig, inden man tager afsted, da man med nogle simple tiltag kan skabe tryghed og ro i sjælen.

Er regningerne betalt?

Bor du til leje i en lejlighed, og ved du derfor, at der kommer en regning på husleje ved månedsskiftet, så kan det være en god idé allerede nu at sætte denne regning til betaling. Det er jo ikke sikkert, at du har internetadgang på din rejse, og det ville være irriterende at skulle betale rykkergebyr for en regning, du faktisk havde i sinde at betale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here