Penge og rejser

Du er måske stødt på et hav af billeder fra venner og bekendte, som har besøgt en bestemt feriedestination, og oplever derfor et brændende ønske om at komme samme sted hen. Du er måske bekendt med, at den ønskede feriedestination kræver en stor pengepung og har derfor droppet håbet om, at ferien bliver en realitet.

Hvis du kan genkende dette, er der heldigvis en god nyhed til dig. Hvis du har blod på tanden og is i maven kan det være, at realiseringen af din drøm om denne særlige feriedestination er tættere på, end du lige umiddelbart går og tror. Så hvad end du drømmer om tre uger på Maldiverne, hvor du kan lære at surfe eller blot et luksusophold på et dansk feriehotel, er det aldrig for sent!

Få råd ved at investere

Én måde hvorpå du kan tjene lidt ekstra, som du kan smide ind på feriekontoen, kan være ved at investere. Med ønsket om at investere befinder der sig en lang række forskellige måder, hvorpå dette kan realiseres. En af dem er at handle med futures, som i sin mest enkle form indebærer, at du indgår en aftale med sælger om kursen for et givent aktiv på et bestemt tidspunkt i fremtiden.

Hvis du forsøger at sætte dig ind i markedet og tager en snak med din udvalgte broker, vil du kunne skabe en grundlæggende forståelse for investering i med futures og være rustet til at komme godt i gang. Saxo Banks handelsplatform SaxoTraderGO rummer en lang række af forskellige værktøjer og services, som både tilgodeser nybegynderen og den erfarne investor, hvorfor der også gerne skulle være noget for dig. Du kan vælge at kontakte en medarbejder hos Saxo Bank eller se mere her.

Lav en madplan

En anden måde, du kan få mulighed for at komme nærmere din drømmeferie, kan være ved at lægge et budget, som inkluderer en nøje planlagt madplan. Ved at lave en madplan undgår du for mange unødvendige ture i supermarkedet, som hurtigt kan blive en dyr udgift. Du har mulighed for at mindske det madspild, du måske har oplevet at være ansvarlig for fra tid til anden, da madplanen bør lægges med øje for at udnytte alle indkøbte madvarer bedst muligt.

Udover at være god ved din økonomi og dit madbudget, gør du også miljøet en kæmpe stor tjeneste. Selvom du laver en madplan, behøves det ikke være kedeligt, men bør i stedet betragtes som en struktur, som kan afhjælpe spontane og overflødige indkøb.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her