Home Sundhed Skal du på ferie? Så glem ikke rejseforsikringen

Skal du på ferie? Så glem ikke rejseforsikringen

0
Skal du på ferie? Så glem ikke rejseforsikringen

Selvom det kan være fristende at spare en rejseforsikring væk, næste gang turen går til et nyt land, så kan det vise sig at være en dumdristig idé. En rejseforsikring er skabt for at sikre dig og din familie mod uforudsete omkostninger i forbindelse med rejsen. Der kan ske mange ting, man ikke havde set komme, når man begiver sig ud i nye lande og områder, og derfor er det altid en god idé at forsikre sig, hvis uheldet skulle være ude.

En rejseforsikring er en essentiel og nødvendig udgift

Selvom det kan være surt at skulle betale flere hundrede kroner i rejseforsikring, for blot at være forsikret den ene uge om året, man er væk, så kan det blive en endnu dyrere og forfærdelig oplevelse, hvis forsikringen ikke er tegnet. Ønsker du at vide mere om rejseforsikringer, så besøg siden her.

Afhængig af hvilken type ferie du skal på, er risikoen naturligvis forskellig. Dette tager mange forsikringsselskaber dog også højde for. Skal du eksempelvis på skiferie, har du mulighed for at tegne en forsikring, der dækker de absolut vigtigste ting inden for skirejser. Er det derimod en rejse til varmere himmelstrøg som charterturist, vil forsikringsselskaberne med al sandsynlighed have en forsikring, der passer perfekt til netop dét formål. Mange forsikringsselskaber vælger dog at samle alt under én forsikring, hvilket kan være en fordel for dig, der måske ikke helt ved, hvilken destination der er den næste i rækken.

Hvad dækker en rejseforsikring egentlig?

Et af de spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med en rejseforsikring er, hvilke ting sådan en reelt dækker. Listen er naturligvis lang, men af væsentlige ting kan følgende nævnes:

  • Hjemtransport ved ulykker – Kommer du eksempelvis til skade på skipisten, og bliver du derfor nødt til at komme hjem før tid, så vil hjemtransporten blive dækket af forsikringen.
  • Hospitalbesøg – Er uheldet ude, og du er kommet til skade eller er blevet alvorligt syg, så vil en rejseforsikring dække hospitalbesøget i udlandet. Det kan godt blive en rigtig dyr fornøjelse, hvis ikke du har en forsikring.
  • Medicin – I tråd med ovenstående vil dit behov for medicin blive dækket.
  • Mistede feriedage – Er en ulykke skyld i, at du mister feriedage, så vil en rejseforsikring ofte kunne gå ind og kompensere for dette.

Enkelte forsikringsselskaber tilbyder også yderligere ting såsom hotelophold ved sygdom.

Rejs ikke uden en rejseforsikring

Som det kan læses ud fra ovenstående, så fraråder vi dig på det kraftigste at rejse uden en rejseforsikring. Selvom risikoen er lav, og du naturligvis ikke forventer, at der sker noget uforudset på ferien, så kan der opstå situationer, hvor en forsikring vil redde det økonomiske aspekt af en ulykke eller sygdom. Rejs derfor ikke ud uden en rejseforsikring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here