Home Oplevelser Sjælland byder på tonsvis af mindeværdige oplevelser

Sjælland byder på tonsvis af mindeværdige oplevelser

0
Sjælland byder på tonsvis af mindeværdige oplevelser

Sjælland er et helt fantastisk sted at holde ferie. Er man fra Fyn eller Jylland, så er man måske ikke så vant til at være på Sjælland. Mange danskere forbinder faktisk Sjælland med udelukkende at være København, hvilket er en stor fejl. Den traditionsrige ø byder på en masse fantastiske oplevelser, hvis du har i overvejelserne at tage derhen på ferie med familien.

I dagens indlæg kommer vi lidt nærmere ind på nogle af de aktiviteter og forlystelser på Sjælland, som vi mener, der er værd at overveje. Vi har dog ikke haft plads til at komme ind på alle de fantastiske oplevelser, som Sjælland byder på, og vi opfordrer derfor til at undersøge, hvilke yderligere aktiviteter og forlystelser, som øen har at byde på.

Tivoli i København

Selvom vi indledte med at sige, at Sjælland er meget mere end København, så lægger vi ud med en attraktion, der netop ligger i Danmarks hovedstad. Har du ikke tidligere været i Tivoli, så er det på tide. Det er en af de mest populære attraktioner i Danmark, og din familie vil uden tvivl få en yderst fornøjelig dag i Tivoli.

Der er aktiviteter for personer i alle aldre. Har du derfor mindre børn med, så kan du godt se frem til en dag fyldt med sjov for de mindste. Er I derimod udelukkende voksne afsted, så er der stadig et hav af forlystelser, som du ikke vil gå glip af.

Husk at holde øje med, hvornår Tivoli i København er åbent. Det svinger fra måned til måned, hvorfor det er en god idé at undersøge dette på forhånd.

Louisiana er en perle for de kunstinteresserede

Ønsker du en oplevelse for livet, og er du kunstinteresseret, så må du ikke gå glip af at besøge Louisiana kunstmuseum. Her finder du nogle helt fantastiske kunstudstillinger, som uden tvivl vil falde i din interesse. Derudover har Louisiana de seneste mange år været fantastisk gode til at lave udstillinger, som også henvender sig til det yngre segment.

Louisiana Museum of Modern Art (det internationale navn) ligger i Humlebæk. Kommer du derfor fra Jylland eller Fyn, så kan der være god idé I at gøre det til en weekendtur for hele familien, hvor tiden bruges på forskellige aktiviteter. Er familien til kunst og historie, så bør man lægge vej forbi Louisiana.

Sommerland Sjælland danner rammer for sjove oplevelser

En af de forlystelsesparker, som ikke ret mange danskere udenfor Sjælland kender til, er Sommerland Sjælland. Denne forlystelsespark er utrolig hyggelig, og udover at rumme en masse glade gæster hver sommer, så er der også mulighed for at sove i hytter ude ved forlystelsesparken. Skal du afsted med din familie, hvor der er mindre børn iblandt, så er Sommerland Sjælland et helt fantastisk valg. Du må dog som adrenalinsøgende voksen ikke undervurdere de forlystelser, der er henvendt til det voksne publikum. Vi tør næsten godt garantere for, at der vil være nogle forlystelser, der kan få et smil frem på dine læber.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here