Båd

Du har langt om længe gjort din drøm om at blive bådejer til virkelighed – og tillykke med det. Nu er du måske kommet dertil, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din båd. Her handler det selvfølgelig om moderne styling – både indvendigt og udvendigt. Mangler du en smule inspiration til, hvordan du kan sætte prikken over i’et på din båd, så er du kommet til de rigtige. Med gennemtænkt styling kan du gå en henrivende bådferie i vente.

Udvendigt

En båd kan styles på rigtig mange fronter. Mest oplagt er det at style båden udvendigt, hvor der er rigtig mange muligheder. Vi fremhæver nogle af de mest populære stylingsmuligheder i dette afsnit.

Når det kommer til båddekoration, vil mange automatisk komme til at tænke på klistermærker, som kan pimpe enhver båd op. Leder du netop efter klistermærker til båd, så bør du tage et kig på nogle af de mange klistermærker i vinylfolie, som er lavet til dette formål. Bogstaver til båden kan f.eks. købes på stickers.dk, hvor de forhandler alt inden for trendy båddekoration. Har du navngivet din båd, så skal det selvfølgelig fremgå klart og tydeligt. Til dette formål kan du gøre brug af modstandsdygtige klistermærker. Du kan også dekorere båden med diverse tal, symboler og andet lir. Det meste dekoration, herunder klistermærker, fås i mange størrelser, farver og prisklasser. Bliv klogere på udvalget på anviste link. Bogstaver til båd er især en investering værd.

Indvendigt

En båd skal naturligvis også styles indvendigt. Antager vi, at du skal ud på en længere sejltur med en række overnatninger, så er det naturligvis vigtigt, at der er gjort noget ud af indretningen. Båden skal ikke nødvendigvis indrettes som dit hus, men det er alfa og omega, at det er hjemligt og trygt. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at hænge personlige rejsebilleder op, skrue op for hyggen med stearinlys og skabe varme med store gulvtæpper. Du skal desuden være ekstra skarp, når det gælder køb af møbler. Den typiske båd har ikke uanet plads, hvorfor man bør investere i nogle pladsbesparende møbler, som nemt og bekvemt kan klappes sammen, når de ikke er i brug. Det gælder jo om at bruge kvadratmeterne så godt som muligt. Mangler du opbevaringsplads, kan vi varmt anbefale dig at udnytte højden. Endvidere bør du være god til at prioritere og kassere ting, som du ikke bruger. Du kan via Pinterest og Instagram få mere inspiration til din bådindretning, hvis du skulle føle behov for det.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her