Par i poolen

I vores moderne tid gør man sig ikke kun i familieferier, skiferier, skoleferier og kæresteferier. Man gør sig selvfølgelig også i singleferier. Ifølge nyere undersøgelser lever der omkring 1,6 mio. enlige voksne i Danmark. Med så mange singler er der bestemt grundlag for at arrangere rejser og oplevelser for singler.

Det er takket være konceptet singlerejser muligt at udforske vores fantastiske verden med andre singler fra hele landet. Her har du ikke kun mulighed for at få en oplevelse for livet og lære nye kulturer at kende. Chancen for at finde en flirt eller sågar en kæreste er også til stede. Netop derfor er efterspørgslen på singlerejser tårnhøj. I denne artikel sætter vi fokus på, hvordan man kan forberede sig på en sådan rejse. Artiklen er henvendt til kvinder.

Forbered dig mentalt

Det er først og fremmest vigtigt, at du får forberedt dig mentalt. Du skal i den anledning overbevise dig selv om, at det nok skal blive en god oplevelse, uanset om du finder dit livs kærlighed eller ej. Det er under alle omstændigheder en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvad man forventer at få ud af rejsen.

Har du ikke held med at finde manden i dit liv, så kan du i stedet glæde dig over, at du har fået en masse nye gode venner. Venner kan man ikke få for mange af, vel?

Vælg rejsebureau med omhu

Der findes efterhånden rigtig mange arrangører af singlerejser – nogle mere erfarne og større end andre. Vi har ikke interesse i at bestemme, hvilket bureau du skal rejse med. Til gengæld vil vi gerne komme med nogle tips til at vælge den rette udbyder af singlerejser. Vær opmærksom på følgende faktorer:

  • Målgruppe (hvem er de andre singler? – alder, interesser, geografi m.v.)
  • Destination(er)
  • Indhold (er der et program? i givet fald; hvilke aktiviteter er der planlagt?)
  • Kundetilfredshed
  • Pris

For at finde det rette bureau vil vi råde dig til at sammenligne de mange bureauer. Konkurrencen er heftig, hvorfor bureauerne gør en stor indsats for at skille sig ud fra mængden mht. indhold, pris m.v. Brug med fordel trustpilot.dk til at blive klogere på bureauernes kundetilfredshed.

Gør lidt ekstra ud af dig selv

Skal du gøre et godt indtryk hos de andre singler og måske rejse hjem med en flirt under armen, så gør du dig selv en tjeneste ved at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Det er ikke kun anbefalelsesværdigt at finde ens fineste klæder frem fra skabet. Du bør også tænke over dit hår, makeup og ikke mindst negle. Trænger dit hår til et friskt pust, så kan du overveje at prøve kræfter med clip on extension eller clip in extensions. Du kan også overveje at få farvet dit hår, hvis du er blevet træt af din nuværende hårfarve. Det betaler sig at investere i egen skønhed, når man planlægger at skulle på en singleferie.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her