Home Oplevelser Planlæg en herretur til den danske hovedstad

Planlæg en herretur til den danske hovedstad

0
Planlæg en herretur til den danske hovedstad

ANNONCE: Artiklen er en annonce

Las Vegas, Bangkok, Amsterdam og Malaga er alle sammen gode destinationer til en herretur, men hvem siger, at man absolut skal rejse til udlandet for at have det sjovt? København er da også et godt bud på en skøn destination for større og mindre herregrupper. Lad os hjælpe dig med planlægningen af dit livs sjoveste og mest mindeværdige herretur på dansk jord.

Transport

Der findes mange forskellige transportformer – alt fra tog og bus til fly og færge.

Det billigste er typisk at tage bussen, mens det hurtigste er at tage flyet. Dog er det svært at sige, hvilken mulighed der er bedst for dig og dine venner uden at kende til jeres geografiske position, behov og økonomi.

Består din vennegruppe af ene jyder, kan I overveje at tage turen til enten Aalborg eller Karup, hvorfra I kan flyve til Kastrup Lufthavn. Derfra kan I tage metroen, toget eller en taxa til jeres endelige destination.

Er du bosat på Fyn eller Sjælland, vil det som regel være billigst og nemmest for dig at tage bilen, bussen eller toget. Det kan i hvert fald dårligt nok betale sig at sætte sig ind i et fly, som i øvrigt er et dyrt alternativ til de øvrige transportformer.

Aktiviteter og seværdigheder

København byder på en hel verden af aktiviteter og seværdigheder. Her er der bogstaveligt talt noget for enhver smag – ikke mindst mange aktiviteter for energiske mænd.

Af nedenstående liste fremgår det, hvad man skal opleve, hvis man besøger vores fantastiske hovedstad:

  • Nyhavn
  • Strøget
  • Christiania
  • Bakken
  • Den Blå Planet
  • Rundetårn
  • Amalienborg Slot

Foruden ovenstående bør man besøge nogle af de mange lokale barer, restauranter og caféer, som sprudler af hygge og god stemning. Der er også mulighed for at prøve kræfter med vilde forlystelser, sejlture og meget andet. Med alle de muligheder kan det næsten kun blive en uforglemmelig tur.

Når mørket falder på

København er det rene paradis for festglade mennesker, da byen huser rigtig mange besøgsværdige diskoteker og barer. Søg blot efter natteliv københavn og nyd den store oversigt over de mange hundrede barer og natklubber i det københavnske.

Nu hvor selskabet udelukkende består af mænd, vil det være oplagt at planlægge en tur til en af de lokale herreklubber. Googler du gentlemens club københavn, vil der dukke en række interessante muligheder op. Cristal Club Copenhagen er typisk en af de klubber, som dukker op på jagten efter byens bedste natklub for mænd. Du kan læse alt om deres koncept på nettet, hvor du også finder deres åbningstider.

For en god ordens skyld bør I afstemme jeres forventninger, inden I sætter kursen mod eksempelvis Istedgade eller Kødbyen. Det er i hvert fald en fordel, hvis der er nogenlunde enighed om, hvad der skal ske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here