Fly og kufferter

Det er aldrig nemt at finde ud af, hvad man skal tage med på sin rejse. Det er næsten nemmere at huske på, hvad man har glemt, og så gerne lige ti minutter inden ens fly afgår.

Derfor har vi her på ferieavis.dk lavet nedenstående pakkeliste, så du har et godt udgangspunkt til at pakke din rejsekuffert.

Man pakker næsten altid for meget

Du kender sikkert godt følelsen. Når ferien er forbi, har du brugt omtrent 20 % af alt det tøj, du havde taget med. Alt det nye tøj, som du havde købt i den lokale tøjbutik synes næsten spildt, og du skal atter hjem til kolde Danmark, hvor dit nye sommertøj ikke kan bruges i lige så høj grad, som det kan sydpå.

Derfor lyder et godt råd herfra: Tænk over hvor lidt tøj du brugte på tidligere ferier. Ofte er det rigeligt med to par shorts til en uges ferie. De resterende 4 par bliver alligevel liggende nede i kufferten.

Mangler du nyt tøj, så køb tøj online, hvor priserne er meget overkommelige. Der er mange fordele ved at shoppe online tøj.

Den ultimative pakkeliste til din kommende solrejse

Vi har selv været der mange gange før og kan derfor dele ud af nedenstående pakkeliste. Vær dog opmærksom på, at den blot er vejledende, og tanken er, at den kan sætte gang i dine tanker omkring, hvad du skal bruge:

  • Shorts (gerne flere par)
  • Solbriller
  • Klipklappere (disse må du ikke glemme – ganske uundværlige)
  • T-shirts (og gerne flere par)
  • Kjoler (skjorter, hvis du er en mand)
  • En lang striktrøje eller en hættetrøje (det kan jo blive køligt om aftenen)
  • Undertøj

Med ovenstående i din rejsekuffert kan det ikke gå helt galt. Husk at der ofte er begrænsninger for, hvor mange kilo du må have med ombord på flyet (både i håndbagagen og i rejsekufferten). Tjek op med dit flyselskab hvad reglerne er for dig ift. de billetter, som du har bestilt. Man må som regel have omkring 23-25 kg. bagage med. Dog skal du muligvis betale et gebyr for at checke bagage ind.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her