Safarirejse

At tage på safari er en helt igennem fantastisk oplevelse. Uanset hvem man tager afsted med, så er der simpelthen nogle ting, som sker på en safari, som man ikke har chancen for at opleve andre steder i verden.

Det kræver dog også en vis ånd at planlægge sådan en rejse. En god safarirejse er en rejse, som er veltilrettelagt, fordi det netop gør det lettere at nyde turen. Så mindsker du stress og kan fordybe dig i den fantastiske natur. Det fortjener du.

Hvor skal turen gå hen?

Det er selvfølgelig vigtigt at vælge turens destination, og når det kommer til safari, så snakker vi ofte Østafrika eller det sydlige Afrika.

I Østafrika, så er lande som Kenya og Tanzania utroligt populære, ligesom Namibia og Botswana er stærke muligheder, som også besøges af mange tusinde turister hvert år.

Hvornår skal turen foregå?

At vælge sæson er alfa og omega, når det kommer til safari. Hvis du vil ud at se dyr, så er tørkesæsonen bedst, fordi dyrene vil begive sig ud på lange ture for at finde vand og føde. Regnsæsonen har derimod færre dyr, men grønnere landskaber. Denne sæson er ofte billigere, men det er heller ikke altid, at mulighederne for at opleve verdens mest fascinerende dyr er så mange.

Hvordan skal turen bookes?

Mange af os kan booke en rejse hurtigt og nemt via internettet, men at booke en safari er på ingen måde det samme. For på sådan en tur, så er der mange steder, man gerne vil hen, og én ting er transport, noget helt andet er at koordinere det og få alt til at gå op i en højere enhed

Derfor kan det være værd at overveje at tage fat i et safaribureau. Op til flere bureauer, som specialiserer sig i Afrika rejser har mulighed for at vejlede dig til en skøn safarirejse. Den mulighed bør du gribe.

Hvordan fungerer dit visa?

I nogle af de lande, hvor man ofte vil tage på safarirejse, så kræves der et gyldigt visa for at komme ind. Og i Afrika, så har mange lande deres helt egne visa-services. Her køber man altså forskellige visa, og det kan derfor ende med en smule kaos. Derfor bør du altid tjekke dette online, før I booker rejsen.

Det er også værd at notere sig, at mange afrikanske lande kan være hurtige til at ændre deres regler for visa. Tjek derfor gerne ofte op på dette, så du kan sikre dig, at du ikke er ved at booke en rejse til et land, hvor du ikke kan komme ind alligevel. Det giver unødvendig stress og er spild af penge.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her