Økonomi

Står du snart og skal på ferie, så har du måske økonomien in mente. Selvom selve feriedestinationen har været billig at komme til, så ér ferier bare dyre at være på. De små ting, som du normalvis ikke tænker over derhjemme, koster pludselig penge. Morgenmad, frokost og aftensmad skal alt sammen købes, medmindre du har valgt en all-inclusive løsning, og små snacks m.v. kan ikke blot hentes inde fra skabet, men skal derimod købes i den lokale kiosk på din destination.

Det kan derfor være en god idé at lægge et budget forud for den kommende ferie, så du ikke kommer hjem med trælse overraskelser på bankkontoen.

Læg et realistisk budget og undgå at blive negativt overrasket

Der er ingen, der ønsker at blive negativt overrasket efter en lækker ferie. Derfor anbefaler vi dig på det kraftigste at opsætte et budget. Sådan et kan nemt sættes op i eksempelvis Excel. Hav derudover en god buffer. Ofte opstår der nemlig tidspunkter på en ferie, hvor du får lyst til at foretage et impulskøb.

Forsøg at spare på fly og hotel

Et sted der nemt kan spares penge, er ved valget af flyrejse og hotel. Du kan med fordel sammenligne priser på tværs af forhandlerne, for at være sikker på, at du får den absolut skarpeste pris.

Skal der shoppes lidt ekstra på ferien, og synes du ikke helt, at økonomien kan holde til det, så kan du overveje, om et privatlån er nødvendigt. Med et privatlån får du et rådighedsbeløb straks, som derefter skal betales retur. Det kan være en fin måde at få nogle likvide midler på hurtigt, men man skal være opmærksom på renterne og omkostningerne ved sådan et lån. Du kan læse mere om privatlån her: https://santanderconsumer.dk/privatlaan

Slutteligt vil vi give et godt råd med på vejen: Giv dig selv lov til at forkæle dig på rejsen. Man arbejder ofte i et helt år uafbrudt for at få lov til at rejse i 1-2 uger. Derfor skal den også have gas, når du endelig er afsted.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her