DEL
Ferie

Grå, mørk, kold og trist. Sådan vil mange mennesker beskrive den danske vinter. I Danmark er vi nemlig begunstiget af en meget lang og kold vinter, som kan virke trist for nogle mennesker. Derfor er det sandsynligt, at din partner ikke er i tophumør for tiden eller blot trænger til en vitaminindsprøjtning i form af en kæresterejse.

Rejser er dog noget, der kræver forberedelse. Herunder vil du blive fodret med tips til, hvordan du arrangerer den perfekte kæresteferie.

Kend din partner

Dette kan lyde som et trivielt råd, men ikke desto mindre er der dog ikke tvivl om, at du kender din partner bedre end de fleste. Mænd og kvinder er naturligvis forskellige på en række punkter, og derfor er der forskellige ønsker og behov. Du ved naturligvis bedst, om din kæreste ønsker afslapning i form af spa eller massage, oplevelser i form af museer eller naturparker, eller derimod ønsker action i form af forlystelser eller sport.

Hav styr på det lavpraktiske

Selvom praktik ofte kan være kedeligt, så er det alfa omega, at du har styr på alt det praktiske. Det indebærer, at du sikrer dig, at din kæreste har ferie eller mulighed for at få ferie i den periode, hvor du planlægger en kæresteferie. Derfor er det for en gangs skyld tilladt at snage lidt i din kærestes kalender. Men husk at gøre det diskret, så du stadig er i stand til at overraske.

Planlæg i de rette mængder

Når der skal romantik på programmet, kræver det, at der ikke er for meget stress. Så selvom du måske kunne have lyst til at planlægge alle mulige hyggelige og romantiske aktiviteter, så er det vigtigt, at du ikke planlægger for meget. Planlæg nogle enkelte aktiviteter, men sørg samtidig for at have nogle eftermiddage og aftener frie, så I spontant kan beslutte jer for en aktivitet – eller blot bruge aftenen på at slappe af i hinandens selskab.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her