Home Oplevelser Kør selv ferie med børn

Kør selv ferie med børn

0
Kør selv ferie med børn

Oplev verden fra et nyt perspektiv med store fordele

Pak tasker og familie i bilen og lad eventyret begynde

Kør selv ferie har i årtier været en populær ferieform, som mange europæere benytter. Med muligheden for at opleve verden fra bilen og besøge netop de steder, som passer den enkelte rejsegruppe, er bilrejse forsat en fortrukne rejseform, og når børnene skal med på ferie, er fordelene endnu større.

Styr selv din rejse

En af de største fordele ved kør selv ferie, og en af de mest velkendte grunde til at vælge denne rejseform, er generelt, at der med bilferie er mulighed for 100% selv at styre, hvilket tempo rejsen skal gå i samt hvor, rejsen skal gå hen. I modsætning til en flyrejse er der ikke på samme måde afhængighed af et bureau, hvis tidsfornemmelse kan være meget anderledes, og dette betyder også meget, når det kommer til at rejse med børn. Lange ventetider i en lufthavn, forsinkede fly og manglende underholdning for børnene overkommes nemt med en bilferie, hvis forberedelserne har været i top. Især helt små børn nyder ofte godt af den hyggelige og tætte stemning i bilen og til trods for, at der kan opleves kø og køresyge på vejen, er bilen fuld af muligheder, så tiden flyver afsted.

Bilen indeholder et væld af muligheder

At rejse med små børn kræver som regel en vis grad af underholdning for, at tiden undervejs til den endelige destination ikke føles som en evighed. I et fly eller lignende, er mulighederne begrænsede, men en bil byder på alt, hvad der er nødvendigt for en børnevenlig ferie. Indret bilen med puder og tæpper og skab en hulestemning, som giver børnene ro og lyst til at slappe helt af. På denne måde er der desuden bedre mulighed for at få søvn på den eventuelle lange tur. Der findes et væld af forskellige elektroniske apparater, som er 100% tilladt for passagerer i en bil at benytte. Afspil en film eller find et spil, som falder i god jord, og tiden vil flyve afsted. Slutteligt er kør selv ferien fantastisk for de kræsne børn og de sultne forældre. Glem alt om flymad – I bestemmer helt selv, hvad I vil spise, og hvornår I vil spise det. Hvis du vil læse mere om, hvordan den lange biltur bekæmpes, kan du kigge her. Husk dog altid at tjek op på forskellige sikkerhedsforanstaltninger ift. Bilens indhold, så I kommer sikkert frem til jeres destination.

Du behøver ikke lade dig begrænse

At tage bilen på ferie kan virke som en uoverkommelig opgave, men faktisk er det ekstremt fordelagtigt, når det kommer til selvbestemmelse. Pauser kan tages, når det passer, og der er ingen begrænsninger for, hvad I kan gøre andet end jeres egne. Når den endelige destination nås, er det en kæmpe fordel at have sin egen bil med, da dette betyder, at I ikke behøver være afhængige af offentlig transport, leje af bil eller benyttelse af dyre taxier.

Brug for tips?

Spiller lysten til frihed og en begrænsningsfri rejse en stor rolle for din familie og dig, er kør selv ferie en glimrende rejseform. Børn i alle aldre kan holdes underholdt, og der opnås minimal afhængighed. Hvis du har brug for tips og tricks til, hvordan du gør bilturen sjovere, kan du se mere hos FDM her. Her får du desuden gode råd til, hvordan en bilferie gøres underholdende uden, at den bryder diverse sikkerhedsregler.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here