ferieavis.dk - forbruger-guide.dk

At rejse er noget af det bedste, de fleste ved. Hele spændingen ved at komme ud og opleve interessante fremmedartede kulturer, anderledes sprog, nye klimaer og andre ukendte faktorer kan være fantastisk. Desværre sker det dog også, at nydelsen de første par dag efter udrejsen ikke er helt så god, som den gerne måtte have været. Skal du rejse langt, måske i fly, bus eller tog, kan det være vigtigt at sørge for at få den bedst mulige søvn, så du er klar til at komme ud og opleve dit feriemål med et friskt sind.

Søvn kan være svært – men er ikke umuligt

Er du ikke god til at få sovet undervejs på din rejse, gælder det om ikke at give op i utide. Der er nemlig mange gode råd at hente, hvoraf den rette sovemaske selvfølgelig er nummer et. Med den rette maske kan du nemlig trygt lukke alle lysforstyrrelser ude, også selvom solen måske skinner irriterende ind ad vinduet. Med den rette formgivning og materiale kan du desuden føle en beroligende effekt, der også kan hjælpe væsentligt på det hele.

Andre gode tips til at sikre dig en god rejsesøvn, inkluderer for eksempel at skabe en god rutine om det. Tis af, børst eventuelt dine tænder, og læg dit sæde godt tilbage hvis dette er muligt. På den måde gør du nogle af de ting, din krop er vant til og som din hjerne forbinder med, at den skal til at sove. Ørepropper eller lydisolerende høretelefoner kan ligeledes også vise sig at være brugbare hjælpemidler.

Tests af sovemasker

Er du blevet nysgerrig på, om det du har brug for er den rette type sovemaske, kan du læse mere om dette og blandt andet se hvilke der klarer sig bedst i test.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her