Teltferie

ANNONCE: Artiklen er en annonce

Der findes adskillige forskellige måder at holde ferie på. Nogle foretrækker at bo på et eksklusivt hotel nær stranden, mens andre hellere vil bo i et telt i et skønt naturområde. Der findes også dem, som foretrækker at holde ferie i hjemlige omgivelser. Hvad foretrækker du?

Ønsker du at tage din familie eller dine bedste venner med på en teltferie til udlandet? Så kan du med fordel begynde planlægningsarbejdet allerede i dag. Der er nemlig en del ting, som skal klarlægges, før ferien kan begynde. Dermed ikke sagt, at det tager dagevis at planlægge en teltferie.

Hvem skal med?

I princippet kan man godt rejse alene, men det er ingen hemmelighed, at de fleste foretrækker at rejse med den nærmeste familie eller en god vennegruppe. Du skal under alle omstændigheder tænke over, hvem der skal inviteres med på ferien. Her gælder det selvfølgelig om at være ude i god tid, så der ikke kommer andre planer i vejen.

En teltferie er for alle – eller næsten alle i hvert fald. Man bør i hvert fald lige overveje, om det er en god idé at tage helt små børn med på sådan en ferie.

Hvor skal turen gå hen?

Udlandet byder på mange fantastiske naturområder, hvor man kan slå et telt op og nyde den smukke natur. Du får en række idéer til, hvor turen kan gå hen herunder:

  • Gardasøen, Italien
  • Harzen, Tyskland
  • Pays de la Loire, Frankrig

Der er oceaner af muligheder, og ingen siger, at du skal opholde dig ved samme destination hele ferien. Der er rig mulighed for at flytte fra sted til sted, hvis man er kørende og har et telt, som er nemt at sætte op og tage ned.

Hvilket telt skal jeg købe?

En teltferie uden et telt er som en bil uden hjul; det fungerer bare ikke. Skal du på teltferie i den nærmeste fremtid, bør du unde dig selv det bedste telt, så du kan sove godt om natten.

Et telt er ikke bare et telt. Telte kan rumme fra 1 til 8 personer og kan være fremstillet af forskellige materialer og byde på forskellige funktioner. Foruden de traditionelle telte findes der bustelte, fortelte, opbevaringstelte og brusetelte. Der findes sågar festtelte. Mangler du et samlet overblik over de aktuelle muligheder, så kan du se udvalget her. Du skal nok finde et passende telt på nettet.

Hvad skal jeg pakke?

Der er af gode grunde forskel på at pakke til en teltferie og en charterferie.

Skal du på ferie i telt, bør du først og fremmest anskaffe dig en stor og praktisk taske, for eksempel en duffle bag. Denne opbevaringsløsning er et hit blandt campister og vil med garanti også falde i din smag. Du kan finde en rummelig (og billig) duffle bag på nettet. De fremstilles i et væld af forskellige farver, materialer og størrelser. Når tasken er købt, bør du udarbejde en pakkeliste, som du løbende kan krydse af, når du har pakket de forskellige ting.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her