Kontor

Hvis du har den frihed, at du selv kan beslutte, hvor du skal have kontor henne, så vil vi gerne slå et slag for, at du overvejede, om ikke det er muligt at rykke dit kontor til udlandet. Hvis du endnu ikke har været på et regulært udenlandsk eventyr, hvor du river de danske teltpløkker op og rykker bolig og liv til udlandet, så har du et vaskeægte eventyr foran dig.

Det skal nemlig ikke undervurderes at tage en beslutning af denne kaliber. De nye oplevelser og indtryk, som man får ved at være på bar bund i et nyt land er ekstraordinære, skræmmende og en oplevelse for sig.

Det behøver ikke være svært at rykke kontoret til udlandet

Det kan lyde skræmmende, men det er faktisk ikke så galt igen. Flere og flere danskere vælger at rykke deres hjemmekontor til udlandet – og det sker faktisk af flere årsager. Dels er det ofte billigere, end hvis man blev herhjemme (både i forhold til husleje og i almindelige leveomkostninger) og dels er det en oplevelse, man ikke vil være foruden.

Er du derudover bekymret for, om dine Montana møbler fra dit nuværende kontor kan rykkes med, så frygt ej. Inventar såsom Montana møbler kan nemt transporteres fra dit nuværende kontor til det nye. Der findes et hav af iværksættere, som har slået sig ned på denne type transport, så du og andre eventyrlystne iværksættere ikke skal undvære deres kære kontormøbler.

Overvej hvilket land du vil rejse til

Når først man har fået overbevist sig selv om, at man godt kan rykke til udlandet, så åbner det næste spørgsmål sig: Hvor skal man dog rejse hen? Her anbefaler vi dig at læse nogle af de indlæg, som tidligere udlandsdanskere har skrevet på nettet, med deres oplevelser og tanker.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her