Home Oplevelser Har du planer for sommerferien?

Har du planer for sommerferien?

0
Har du planer for sommerferien?

ANNONCE: Artiklen er en annonce

Kalenderen siger maj, og det betyder, for rigtig mange menneskers vedkommende, at sommerferien nærmer sig med hastige skridt. De fleste par eller småbørnsfamilier har som oftest på nuværende tidspunkt helt styr på ferieplanerne – under nøje hensyntagen til både jobs, skole og institution. Men for singler er situationen tit en lidt anden. Her har man jo reelt kun sig selv, og når ja, måske sit arbejde at tage hensyn til. I de næste afsnit kommer vi med gode ferieforslag til manden, der søger lidt ekstra sjov i sommerferien.

Forslag til singlefyren

Står du i den situation, at stort set alle dine venner bliver gift og får børn? Ja, så kan det være svært at finde en at tage på ferie sammen med. Det skal dog ikke have lov til at spolere din sommerferie. I denne situation er det måske mere realistisk at lokke en af dem med på en weekendtur til en nærliggende storby. Men du må ikke glemme, at gode gamle Danmark også har en hel del gode og sjove oplevelser at byde på. Særligt er vores hovedstad, København, efterhånden blevet et turistmekka, netop fordi at der er så meget at se og opleve her. Selvom det bestemt ikke er en af Europas store hovedstæder, så kan du sagtens få flere dage til at gå i byen. Læs meget mere om det i næste afsnit.

Hold ferie i København

Hvem siger, at en sommerferie skal holdes i udlandet? Man kan sagtens have sig en fed ferie her i Danmark.

Står ferien på ægte mandehørm, så tag med fordel forbi en Gentlemen Club i København og få en på opleveren. En af de mest anerkendte og populære er Bada Bing. Mens den type aktiviteter normalt hører de sene nattetimer til, så er der også et væld af muligheder for at opleve noget om dagen. Tag for eksempel på rundtur i Københavns kanaler og bliv klogere på byen fra vandsiden – og nyd i samme ombæring solen og den hyggelige atmosfære. Tag derudover på shoppetur på Strøget eller nyd en kold fadøl på hyggelige Christianshavn.

Du kan også tage den kulturelle hat på og besøge Nationalmuseet, kigge på garder ved Amalienborg eller fotografere Den Lille Havfrue sammen med de mange andre turister. Er der et sandt legebarn gemt i dig? Så tilbring en dag i enten Tivoli eller på Bakken og få prøvet kræfter med alverdens vilde rutsjebaner. Mulighederne er mange.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here