Rejseminder

I dag findes der mange forskellige rejsetyper. Der findes ikke kun skirejser, storbyrejser, solrejser og sportsrejser, men også shoppingrejser. En shoppingrejse er ganske rigtigt ikke en officiel rejsetype, men faktum er, at mange danskere rejser til udlandet for at shoppe. Det kan du også vælge at gøre.

Få vekslet penge i banken

Er det virkelig nødvendigt at få vekslet penge i banken for at kunne shoppe i udlandet?

Det er det ikke nødvendigvis, men det er alligevel rart at have lidt valuta på lommen. Der kan jo være enkelte butikker, for eksempel små markedsbutikker, som ikke tilbyder kortbetaling. Dog fraråder vi at veksle flere penge end højst nødvendigt. Du skal – uanset dit valg af valuta – være opmærksom på de aktuelle valutakurser.

I enkelte tilfælde skal man bestille valuta på forhånd. Det er typisk nødvendigt, hvis man skal have fingrene i en mindre anvendt valuta. Det er til gengæld muligt at veksle til både $ og € uden at lave en forudbestilling gennem banken.

Ingen spændende butikker? Så shop på nettet

Selvom du er rejst til udlandet for at shoppe, så er du selvfølgelig ikke tvunget til at bruge penge, ifald du ikke finder noget interessant. Det er jo ikke sikkert, at de lokale butikker har noget at byde på. Skulle det være tilfældet, så anbefaler vi dig at handle på nettet. Her bliver du nemlig præsenteret for mange millioner varer inden for forskellige kategorier.

Det er for eksempel muligt at gøre en god handel på legetøj online. Det bør fange din interesse, hvis du enten er mor, far, moster, onkel, bedstemor eller søster til et barn. Shopper du legetøj i dag, så kan du time leveringen med, at du modtager legetøjet, når du er tilbage på dansk jord igen. Du kan evt. få leveret din pakke til en nærliggende pakkeshop, så postmanden slipper for at lægge vejen forbi dit hus. Husk at du kan søge efter lokale pakkeshops på nettet, hvis du er i tvivl om, hvilken der ligger tættest på din bopæl.  

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her