Bryllup på stranden

Er du i den lykkelige situation, hvor du skal giftes med dit livs kærlighed, og har I truffet en beslutning om, at brylluppet skal afholdes i udlandet? I så fald er der en masse praktiske ting, man bør have in mente, når planlægningen står for døren. Et bryllup i udlandet er et fantastisk valg, og selvom det kræver lidt ekstra arbejde, så giver det nogle uvurderlige minder for livet.

Få styr på maden som det første

Det kan være svært at beslutte, hvor maden skal komme fra. Dels fordi det er udlandet (og dermed et ukendt område), og dels fordi I som udgangspunkt ikke kan prøvesmage maden først. Her er det en god idé at læse sig frem til, hvad andre i området har valgt at bestille. Der vil ofte tegne sig et billede af, hvilken restaurant der er den mest populære til sådan et arrangement.

Glem ikke at få styr på baren

En bar til et bryllup er alfa og omega. Gæsterne skal hygge sig og have det sjovt, hvilket er markant nemmere, hvis festen har en lækker bar.

Der er to muligheder, hvis I ønsker at få stablet en bar på benene til brylluppet. Enten får I nogle venner / bekendte til at stå i baren med alt det nødvendige bartilbehør, eller så henter man et firma udefra, som kommer med alt Barudstyr, drinks og isterninger.

Det kan være en svær planlægning at foretage sig, når brylluppet skal afholdes i udlandet, men overvej om ikke investeringen i rigtige bartendere med originalt barudstyr og dertilhørende tilbehør kunne være fordelagtig.

Ønsker du dog selv at stå for bartilbehøret, så se mere udstyr til baren på barlife.dk.

Gør planlægningen til en sjov udfordring

Selvom det kan være hårdt at planlægge et bryllup i udlandet, så bør det ikke være en byrde, men nærmere en sjov udfordring. Der er rig mulighed for at bruge en masse tid med sin bedre halvdel, og det er derfor vigtigt at huske sig selv samt hinanden på, at man får det bedste ud af det.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her