Rygestop

ANNONCE: Artiklen er en annonce

De fleste rygere kan nikke genkendende til, at de føler sig afslappede, når de ryger, hvorfor det kan være svært at kvitte cigaretterne, hvis man har en hektisk hverdag.

I en travl og hektisk hverdag kan det være rart at trække stikket i et par minutter – for at gå ud at ryge. Det kan desværre hurtigt udvikle sig til en decideret afhængighed, som kan være meget svær at komme af med igen.

Skal du gøre dig forhåbninger om at blive røgfri, så vil du have godt af at sætte din travle hverdag på pause for en stund. Det er i den anledning oplagt at påbegynde et rygestop i forbindelse med en ferie. Her har du nemlig rig mulighed for at tænke over, hvad du vil med dit liv, og hvad du kan gøre for at sikre dig et langt og lykkeligt liv. At stoppe med at ryge er det første vigtige skridt på vejen mod en sundere hverdag.

Drømmer du om at blive røgfri? Så læs denne interessante guide – du må ikke gå glip af vores mange udvalgte guldkorn.

Ryg dit livs sidste cigaret inden afrejse

Tanken om at ryge sit livs sidste cigaret kan skræmme mange rygere. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man gør sig mentalt klar til et liv uden tobaksrygning. For at gennemføre et rygestop på ferien bør du ryge dit livs sidste cigaret inden rejse. Det kan du evt. gøre i lufthavnen, inden du sætter dig ombord på flyet. I dét øjeblik du sætter dig til rette i dit valgte flysæde, vil dit rygestop være påbegyndt.

Medbring forskellige hjælpemidler

De færreste kan gennemføre et rygestop uden brug af hjælpemidler. Det kan du muligvis, men du bør under alle omstændigheder undersøge, hvilke produkter der kan hjælpe dig mod dit mål. Herunder har vi oplistet nogle meget udbredte og effektive hjælpemidler:

  • E cigaret (og dertilhørende e juice)
  • Nikotintyggegummi
  • Nikotinplaster

Hvad angår e cigaretter og e juice, så bestemmer du selv, om du køber produkter med eller uden nikotin. Du kan evt. starte med at købe e juice med et lavt nikotinindhold, så du lige så stille vænner dig af med din nikotintrang. De to andre hjælpemidler er dog lidt mere harmløse, idet du helt effektivt slipper for både damp og røg i dit liv. Dog bør der ikke herske nogen tvivl om, at e-rygning er mindre skadeligt end tobaksrygning. Det kan op til flere troværdige undersøgelser bekræfte.

Husk også at have nikotintyggegummi og nikotinplaster med på rejsen, så du kan reagere hurtigt, hvis du får lyst til at ryge.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her