Ungt par med hund

Er du den glade ejer af et sommerhus, hvor der er plads til både familie og venner, men hvor der mangler bedre rammer for dine kæledyr? I givet fald er du landet på den rigtige side. I dag vil vi nemlig hjælpe dig med at gøre dit sommerhus mere dyrevenligt. Du kan gøre brug af vores gode tips, hvad enten du holder hund, kat eller hest. Lad os tage dig med på en inspirerende rejse.

En stor have er et must

Skal dine kæledyr kunne føle sig godt tilpas i dit sommerhus, så er det alfa og omega, at de har god plads at boltre sig på. Her tænker vi ikke kun på indendørsarealet, men i mindst lige så høj grad på udendørsarealet, idet dine kæledyr formentlig færdes meget udenfor. Dermed ikke sagt, at man nødvendigvis skal købe områdets største grund for at holde kæledyr.

Hvor meget plads der reelt er brug for afhænger af, om dine kæledyr består af kat, hest, fisk, hund eller noget helt femte. Det siger jo næsten sig selv, at en hest kræver betydeligt mere plads end en kat. Dette skal der naturligvis tages højde for.

Få opsat et sikkert og moderne hegn

Ønsker du at skabe tryghed for dig selv og dit kæledyr, så kan du med god grund få sat et sikkert hegn op i haven. Du skal i den anledning være opmærksom på, at der findes specialudviklede hegn til heste, hunde, får og mange andre dyr. Du har for eksempel mulighed for at erhverve et billigt hestehegn i plast, tråd eller træ. Mulighederne er mange. Hestehegn egner sig ikke kun til ridebanen, men også hestefolden. Går du med tanker om at tage din hest med i sommerhus, så gør du dig selv en tjeneste ved at undersøge, hvilke rideruter der findes nær sommerhuset. Der er flere egnede ruter, end man lige tror.

Hold dig gode venner med dine naboer

Selvom det kan være svært at sætte sig ind i dette, når man selv elsker dyr overalt på jorden, så er det et faktum, at ikke alle mennesker er lige glade for dyr. Derfor er det vigtigt, at man tager hensyn, hvis man vælger at anskaffe sig et dyr og tage det med i sommerhus. Holder man for eksempel hund, skal man sikre sig, at hunden ikke stikker af og evt. generer naboen. Det kan man gøre ved at opsætte et højt hegn og ved at træne hunden i disciplinen lydighed. Dit kæledyr vil altid være dit ansvar.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her