Hjemmekontor

Hvis du inden for den nærmeste fremtid skal afsted på en lækker ferie, så har du uden tvivl nok at se til. Måske er der flere ting på arbejdet, der skal tages hånd om, før du kan tage på ferie med god samvittighed. Eller måske er der et hav af ting, der skal pakkes, og du starter så småt med at miste overblikket.

Ovenstående ting kan vi ikke hjælpe så meget med, men vi kan slå et slag for, at du gør din computer ferieklar, inden rejsen står på. Hvis du, ligesom de fleste danskere, tager din computer med på ferien, så ønsker du naturligvis ikke, at der opstår irriterende problemer. Det ville jo være en katastrofe, hvis batteriet gik i stykker, eller din computer brød sammen pga. overophedning.

Få repareret din Mac inden ferien starter

Er du indehaver af en Mac computer, så kan det være en god idé at få denne serviceret jævnligt, så der ikke opstår nogle pludselige overraskelser. Apple er kendt for at være et dyrt mærke. Derfor anbefaler vi, at du tager dig så godt af computeren som overhovedet muligt.

Skulle din Mac ulykkeligvis være gået i stykker, så skal den naturligvis afsted til en virksomhed, som tilbyder Mac reparation. Indhent et tilbud online og vær derved sikker på, at du får den absolut skarpeste pris på reparationen. Du må dog endelig huske på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Slet alle de unødvendige ting på din computer

Hvert halve år kan det være en god idé at gennemgå sin computer for billeder, dokumenter og programmer, som ikke benyttes mere. Disse kan nemlig optage en masse plads på computeren, og du risikerer i sidste ende, at computeren går hen og bliver meget langsom.

Alternativet er at formatere computeren helt en gang om året. I sådan et tilfælde anbefaler vi, at du allierer dig med en ekstern harddisk, så du aldrig mister dine dyrebare ting på computeren.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her