Kør-selv-ferie

Ferietiden nærmer sig med hastige skridt herhjemme.

Langt størstedelen af den arbejdsdygtige del af befolkningen holder i juli og dele af august ferie, hvor turen ofte går mod sydlige himmelstrøg. Til trods for den rekordhøje varme herhjemme i år, har Kastrup Lufthavn oplevet rekordmange ferierejsende, hvilket bestemt er interessant.

Skal du afsted på kør-selv-ferie til udlandet, så er der nogle helt konkrete ting, du bør gøre, inden du sætter kursen sydpå.

Giv din bil et servicetjek

Din bil skal være helt klar til ferien, ellers kan du risikere at sætte både dit og dine familiemedlemmers liv i fare. Det er derfor uhyre vigtigt, at du får givet din bil et servicetjek inden den lange køretur, da det kan afhjælpe eventuelle problemer, som måtte opstå på den lange køretur.

Er du eksempelvis indehaver af en BMW, bør du få foretaget dit serviceeftersyn hos en autoriseret BMW mekaniker, som har specialiseret sig i biler fra netop dette mærke. På den måde sikrer du, at der arbejdes med originale bmw dele. Blev der derimod brugt uoriginale bmw reservedele, ville det i princippet kunne forårsage stor skade på både bil og ejer.

Husk at tjekke dæktryk og dækmønster

Hvis ikke du tager din bil til serviceeftersyn, bør du som minimum være opmærksom på, om dit dæktryk er i orden, og om dækmønstret er intakt. Det kan nemlig have fatale konsekvenser, hvis ikke der er styr på dine dæk.

Brug kun originale dele

Vi har allerede nævnt det én gang i artiklen, men står du og skal på kør-selv-ferie, og er der nogle mangler på din bil, så husk kun at bruge originale dele. De er måske dyrere, end hvad du ellers vil kunne finde på markedet, men det er i sidste ende dit, dine passagerers samt medbilisters liv, som du sætter i fare, ved at gå på kompromis med dette.

Ligger landet således, at du ejer en bil af mærket BMW, så kan vi anbefale dig at kigge efter bmw dele ved at følge linket.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her