Home Oplevelser Forkæl din udkårne på rejsen

Forkæl din udkårne på rejsen

0
Forkæl din udkårne på rejsen

Står der en ferie for døren sammen med din udkårne, og har du planlagt en helt speciel gestus, som blandt andet indebærer en forlovelsesgave, så anbefaler vi dig på det kraftigste at tage gaven med på rejsen, for derved at gøre hele rejsen endnu mere mindeværdig.

En forlovelsesgave skal være personlig og behøver ej heller koste det store. Ringen har højst sandsynligt allerede sat sit økonomiske præg på pengepungen, hvilket din bedre halvdel uden tvivl godt ved.

Find en romantisk gave

Forlovelse, bryllup og bedre halvdel rimer alle på romantik. Måske ikke i bogstaveligste forstand, men der kan ikke herske tvivl om, at har du i sinde at fri til din bedre halvdel, så skal forlovelsesgaven være romantisk.

En god idé er at tænke over, hvordan du (med din gave) kan forkæle din udkårne på bedst mulig vis. Et spaophold for to eller en omgang parmassage kan være fantastiske gaveidéer, hvis I sammen skal forkæles.

En anden mulighed er en ny romantisk ferie. Denne gaveidé er økonomisk markant tungere end eksempelvis parmassage, men på ferier er der rig mulighed for at skabe minder sammen, som I kan snakke om langt ud i fremtiden.

Skjul gaven på rejsen

Det er naturligvis vigtigt, at din udkårne ikke opdager, at der ligger en indpakket gave i din rejsetaske. Derfor bør du tænke nøje og grundigt over, hvordan du kan skjule gaven på rejsen. Find blandt andet inspiration i nedenstående idéer:

  • Pak gaven ind i en pose fra den lokale dagligvarebutik.
  • Er det en lille gave, så overvej at lægge den i klemme inde i en trøje / t-shirt.
  • Hvis du har computeren med på ferie, så læg evt. gaven ned i computertasken.

Vi håber, at ovenstående satte gang i dine kreative tanker. Vi hører rigtig gerne fra jer, der allerede har givet en romantisk forlovelsesgave. Giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here