Familie på skiferie

1. Sol

En skiferie om foråret booster kroppen med D-vitamin efter en lang og mørk vinter. Solen skinner som oftest på de østrigske gletsjere. Så det er win-win med både skiløb og solskin. Hold pause fra skiløbet ved en alpehytte og solbad. Bedre bliver det ikke.

2. Forlængelse af skisæsonen

Der er ingen, der siger, man kun kan stå på ski om vinteren. Man kan stå på ski langt ind i foråret på de østrigske gletsjere. Faktisk kan man stå på ski hele året rundt ved Hintertux og Mölltaler.

3. Uforglemmelig natur og udsigt

Østrig er ganske enkelt et besøg værd – om ikke andet, så bare for synets skyld! Her er så enestående smukt fra toppen af gletsjeren, at du glemmer tid og sted. Slå dig ned på bjergtoppen og indånd den friske alpeduft, der gør dig til et nyt menneske.

4. Nyd de østrigske specialiteter

Ennstaler Kasrahmsuppe og Pinzgauer Kasnocken er bare nogle af de mange lækre specialiteter, man kan nyde i Østrig. Så forkæl dig selv med østrigsk gastronomi, når benene skal hviles. Og så gør det jo heller ikke noget, at østrigerne bare er super søde og gæstfrie!

5. Sne, sne og mere sne

Det fede er, at selvom forårsblomsterne står i fuldt flor nede i dalen, så er der stadig snegaranti oppe på gletsjeren! Og hvis du lader skiene stå et par timer, hvad så med at udforske snelandskabet med vandrestøvlerne på? Østrig er spækket med de smukkeste vandrestier. Muligheder er altså mange i dette skønne alpeland.

Hvis du gerne vil have mere inspiration til din næste skiferie, så læs mere på travelmore.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her