Home Oplevelser Fire tips til din næste storbyferie

Fire tips til din næste storbyferie

0
Fire tips til din næste storbyferie

Drømmer du om at opleve nogle af verdens smukkeste og mest charmerende storbyer? Så kan du glæde dig over, at det er blevet både nemmere og billigere end førhen at rejse til storbyer som London, New York, Budapest og Paris.

Her bringer vi fire gode tips til din næste storbyferie. Med vores tips vil du ikke kun få en mere oplevelsesrig og mindeværdig ferie. Du vil også kunne reducere dine rejseudgifter betydeligt. Det vil du næppe gå glip af.

Flyv direkte – hvis muligt

Selvom der ganske rigtigt kan være penge at spare ved at mellemlande en eller flere gange, så anbefaler vi at flyve direkte. Det anbefaler vi, idet den typiske storbyferie har en varighed på mellem 2 og 5 dage. Da rejseperioden er så kort, gælder det selvsagt om at få så meget ud af tiden som muligt. Med en direkte flyvning slipper du for at spilde tid i en udenlandsk lufthavn.

I dag er der mulighed for at flyve direkte fra en dansk lufthavn til følgende destinationer:

  • Frankfurt
  • London
  • New York
  • Paris
  • Rom
  • Helsinki

.. og mange andre spændende storbyer.

Sammenlign priser på fly og hotel

Et andet godt tip går på at sammenligne priser på både fly og hotel. Det skal du gøre af den simple grund, at priserne på forskellige rejseydelser kan variere markant fra udbyder til udbyder. Du kan med god grund vælge en udbyder, som yder prisgaranti, så du er sikret den laveste pris på den ønskede pakkerejse. Billige storbyrejser til London og andre storbyer er lettest at finde via internettet.

Fyld ikke din kuffert helt op

Dernæst anbefaler vi dig kun at pakke det allermest nødvendige. Skal du kun afsted i 2-5 dage, så er der trods alt grænser for, hvor meget tøj og grej du kan nå at bruge. Selvom det kan virke skørt at rejse med en halvtom kuffert, så kan der faktisk være god idé i at gemme lidt plads til tøj, sko og souvenirs, da du formentlig skal ud at shoppe på turen. London og Paris er blot nogle af de storbyer, som byder på fremragende shoppingmuligheder.

Planlæg dine feriedage

Skal du nå så meget som muligt på din ferie, så er det alfa og omega, at du har brugt tid på at planlægge dine feriedage. Du behøver ikke at planlægge hver eneste time og hver eneste minut, men du gør dig selv en tjeneste ved at have gjort dig nogle tanker om, hvad du vil opleve. Internettet er i den anledning din bedste ven, da du let kan finde destinationens mest populære seværdigheder, shoppingcentre, oplevelser, bygninger m.v. Husk at dele planen med dine medrejsende, så alle ved, hvad der står på programmet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here