DEL
Rejse med børn

Børn elsker at rejse. Der er uendeligt mange ting at foretage sig for børn på ferier. Med deres meget veludviklede fantasi kan næsten alle børn spendere timer og atter timer på en strand, hvor de udelukkende holder sig beskæftiget med noget sand og en skovl. Der er med andre ord rig mulighed for, at du kan glæde dine børn ved at tage på ferier. Det er dog ikke lutter lagkage det hele, da der også er udfordringer ved at rejse med børn. Bliv klogere på hvad du kan gøre for at skabe børnevenlige rejser ved at læse de fem tips herunder.

Gå efter børnevenlige hoteller

I vore dage er det ikke unormalt, at hoteller skilter med, at de er familievenlige. Det kan både være i form af deres lave, børnevenlige svømmepøl, eller det kan være i form af børneunderholdning om aftenen. Du kan måske selv huske nogle sommeraftener fra, da du var barn, hvor du blev underholdt af en tryllekunstner eller en sabelsluger. Det er guf for små børn at opleve det.

Vælg et sted med en sandstrand

Som beskrevet indledningsvist så er de fleste børn tosset med sand og vand. Derfor er det vigtigt, at du vælger en sandstrand fremfor en strand med sten. På den måde undgår du også, at dine børn kommer til skade, og I kan i stedet hygge jer med at bygge sandslotte.

Medbring badebold og badedyr

Badebolde og badedyr er en sikker vinder. Med en badebold kan du spille vandpolo eller lege jorden er giftig, hvilket både er sunde og sjove aktiviteter. Badedyret kan være en legekammerat for dit barn, så du i mellemtiden kan tage en slapper.

Vær opmærksom på maden

Nogle børn kan være meget kræsne. Hvis dit barn også er kræsen, er det vigtigt, at du er opmærksom på det inden afrejse. Du kan eventuelt medbringe et morgenmadsprodukt fra Danmark, hvis dit barn udelukkende spiser én form for morgenmad. Alternativt kan du tjekke udbuddet af restauranter tæt på jeres feriebolig.

Forbered aktiviteter til flyturen

Flyrejsen kan være et mareridt for nogle forældre, fordi mange børn – især spædbørn – kan have meget svært ved at håndtere flyveturen. Det resulterer ofte i en masse gråd og larm, hvilket er belastende som forældre, ligesom det er forstyrrende for andre passagerer. Du kan med fordel arrangere nogle aktiviteter i flyet, som kan holde dit barn beskæftiget og afslappet.

Ekstra tip: Tag pulsen på dit barn

Ønsker du at holde øje med, hvor mange skridt dit barn går i løbet af dagen, kan du med fordel investere i en skridttæller. En skridttæller er på mange måder en god investering.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her