Sommerhus

Når du er på ferie i dit sommerhus, så er det vigtigt, at du får den bedst mulige oplevelse. Det kan dog være svært altid at opnå. Her får du fem tips til, hvordan du kan gøre det lidt hyggeligere.

Start med et træpillefyr

Disse fyr giver dig fantastisk opvarmning af både bolig og vand, og dette skal du ikke gå på kompromis med. Til gengæld kan de også spare dig penge i forhold til traditionelle fyr samt levere mere grøn varme. Så kan du og resten af familien blive varme og glade, også om vinteren.

Stadig i tvivl? Så besøg siden her og lær mere.

Hav de rigtige havemøbler

Man vil altid gerne sidde ude i sommerhuset. Det kræver dog sine havemøbler.

Sørg for at de passer med terrassen, hvis du har sådan en. De må også gerne matche selve sommerhusets farve. Derudover skal de selvfølgelig være behagelige at sidde i. Invester derfor gerne i et sæt gode hynder, som matcher resten af indretningen.

En terrassevarmer til de sene aftener

Det kan godt være, at vejret ikke skriger af sol og sommer, men vil man ikke altid sidde ude i sine havemøbler?

Hvis du kan svare ja, så invester gerne i en terrassevarmer. Så bliver varmen godt fordelt, når du og familien sidder udenfor – uanset om det er sommer eller vinter.

Husk internet

Selvom det er ferie, vil man gerne vide, hvad der sker ude i verdenen. Sørg derfor for, at der er internet tilgængeligt i dit sommerhus. Det er godt for dig, og skulle du få lyst til at leje det ud og tjene lidt ekstra, så giver det også ekstra point.

Isoler altid godt

Selv med et træpillefyr vil du stadig gerne beholde varmen inde. Sørg derfor for, at du har isoleret godt. Dette gælder selvfølgelig for væggene og loftet, men tænk også over, om du skal have installeret nye termoruder. Så kan du spare penge, mens du hjælper miljøet.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her