Teltferie

Vi står midt i den skønne forsommer, og den længe ventede sommerferie er lige om hjørnet. Ferie i det danske er en af de ting, der har nydt stigende popularitet gennem de seneste år blandt danskerne.

Er du en af dem, der spænder campingvognen bag bilen og kører ud i det blå den dag der står ferie i kalenderen, så læs med her og få en række gode tips til, hvordan du får endnu mere ud af din campingferie. Det er let, og du får med garanti stor glæde af det gennem hele ferien.

Gennemgå din campingvogn i foråret

Hvis du gerne vil være sikker på at få det allerbedste ud af din campingvogn, er det altid en god idé at gennemgå den grundigt, efter den har stået hele vinteren uden at være i brug. Brug denne tjekliste og kom godt fra start:

  • Tjek for tydelige skader inde og ude
  • Rengør grundigt inde og ude
  • Gennemluft vognen og tjek for fugt, mug og skimmelsvamp
  • Tjek dækkene
  • Tjek lys og lygter
  • Afprøv alle øvrige funktioner

Gør du det, er du godt på vej til at få en skøn sommerferie, for med disse få trin har du rammerne i orden og kan slappe af, når I kommer frem til destinationen, for ikke at tale om turen derhen.

Investér i et godt fortelt

Hvis I gerne vil have endnu mere ud af campingferien, så er et fortelt til campingvogn en rigtig god investering. Det giver jer mulighed for at nyde udelivet endnu mere, også selvom vejret driller, samtidig med at det giver plads til at invitere gæster. Alt i alt er pengene til et fortelt givet godt ud.

Et godt fortelt skal være let at stille op, det skal passe til jeres campingvogn, og så skal det være stort nok til, at I kan have et bord og stole stående derinde.

Der er mulighed for at vælge mellem fortelte, der giver fuld overdækning, men også vindafskærmning og privatliv. Hvis I bor på en fyldt campingplads, så kan afskærmning være en fordel.

Der er mange forskellige modeller, men fælles for dem alle er, at de giver jer endnu mere glæde af jeres campingvogn og flere anvendelsesmuligheder, der vil gøre jeres sommerferie mere komfortabel. Hvad enten det er ly for regnen eller plads til grill og spisebord I er på udkig efter, så vil I ikke kunne huske, hvordan I klarede jer uden, når først I har prøvet et fortelt.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her