Home Sponsoreret Det mest uundværlige rejsemedicin

Det mest uundværlige rejsemedicin

0
Det mest uundværlige rejsemedicin

Mange af os elsker at rejse, og især at rejse langt væk til lande, som er meget anderledes end Danmark og de lande der omgiver os. Der er dog én vigtig, sundhedsmæssig faktor, vi altid bør tænke på, når vi rejser langt væk; vaccinationer og uundværlig rejsemedicin. Doc24.dk har stillet disse informationer til rådighed, hvis du gerne vil vide mere.

Det er et vilkår, når man rejser, at der findes andre sygdomme og andre bakterier. Derfor er det heller ikke kun vacciner, du skal tænke på. Du kan også lette din rejse ved at forbygge forskellige ting ved hjælp af simpel håndkøbsmedicin.

Læs med her og lær mere om det mest uundværlige rejsemedicin.

Vigtige vacciner

Det er som sagt vigtigt, at man er vaccineret mod de værste sygdomme, når man rejser langt væk til lande, som måske ikke har de samme hygiejnestandarter, som vi har herhjemme. Det kan vi ikke ændre på, men vi kan tage nogle forholdsrejser. En af de mest almindelige sygdomme, som man vaccinerer for herhjemme i forbindelse med rejser, er hepatitis A og B. De er begge en form for leverbetændelse, som smitter på forskellig vis. De kan være potentielt alvorlige, hvis der ikke gøres noget ved det.

En anden, og mere farlig sygdom, er japansk hjernehindebetændelse. Denne skal man tage alvorlig, og hvis det er anbefalet, at man får vaccinen imod den, er det et klogt valg. Også selvom den ser en smule dyr ud på fakturaen. Sygdommen kan potentielt være dødelig, og liv og helbred kan man ikke gøre op i penge.

Noget man også ofte anbefales, er vaccinen mod stivkrampe og difteri. Mange har allerede denne vaccine, hvis de har slået sig slemt eller skåret sig. Hvis ikke, så få den. Det drejer sig ikke om mere end et par hundrede kroner hos apoteket.

Den mest uundværlige håndkøbs- eller receptmedicin

Der er selvfølgelig også mindre alvorlige ting, som man kan sikre sig imod, ved at være godt forberedt. Da bakterierne som sagt er anderledes mange steder i verden, er der rigtig mange, som oplever, at få ondt i maven, enten fordi man drikker vandet eller spiser noget mad med bakterier i. Det kan resultere i diarré, og det er derfor en god idé at tage noget medicin som enten kan forebygge eller kurere det.

I dele af Asien og Afrika, er det også altid en god ide at tage malariapiller med. Du kan ikke vaccinere dig mod det, men medicin kan både forebygge og kurere malaria, hvis man skulle være uheldig at blive smittet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here