Smilende forretningsmand

Er du en driftig iværksætter, som ikke er helt så god til at holde ferie, og derfor lader tankerne få frit spil, når udlandsferien står på? Så er det faktisk ikke nødvendigvis nogen skidt ting. Ofte vil iværksættere nemlig få de bedste idéer, når de er kommet lidt på afstand fra den hektiske arbejdsdag og derved kan se tingene fra et nyt og mere overordnet perspektiv.

En forretningsplan kan nå at ændre sig mange gange, og hvilket bedre tidspunkt at kigge nærmere på den, end når du er afsted på ferie?

Undervurder ikke forretningsplanen i din virksomhed

Hvad end du allerede driver en virksomhed, eller du ønsker at starte en op, så er en veludført og gennemtænkt forretningsplan altid en god idé. Den er med til at give dig og dine ansatte (eller din partner) en idé om, hvor forretningen skal hen eller er på vej hen.

Driver du eksempelvis en virksomhed inden for gulvafslibning, og har du i forvejen kunder, men mangler lige en tand mere arbejde for at kunne fylde timerne ud? Så overvej, mens du er på ferie, om du kan lave nogle ændringer i din oprindelige forretningsplan, som kunne give anledning til endnu flere kunder.

Som gulvsliber handler det nemlig om at give en god service, og selvom mund-til-mund markedsføring er den mest indbringende i den branche, så har dit firma også brug for at få kunder fra andre markedsføringskanaler.

Lad forretningsplanen bane vejen for dig og din virksomhed

Med en revurdering af forretningsplanen kan du gøre dig nye tanker om, hvordan nye kunder skal hentes ind. Bør I eksempelvis investere i en ny hjemmeside, hvor kunderne i højere grad kan se, hvilket gulvafslibningsarbejde I tidligere har udført? Eller måske ønsker I at ligge i toppen af søgeresultaterne på søgeord såsom gulvsliber og gulvafslibning?

Uanset hvad giver feriens arbejdsro dig uanede af muligheder for at tænke over, hvordan din forretning kan optimeres yderligere.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her