Tandemspring

Har du altid tænkt, at tandemspring lyder lidt for skræmmende til dig? I så fald kan det være, at du skal til at genoverveje denne tanke. Ved et tandemspring får du ikke blot et adrenalinkick ud over det sædvanlige, men også en oplevelse for livet. Dette minde vil for evigt være gemt i din hukommelse, og hvem ved, måske giver det dig så meget blod på tanden, at du ikke kan nøjes med et enkelt spring.

Et spring i trygge hænder

Et tandemspring er langt fra så farligt, som det måske lyder og ser ud. Du kommer til at springe sammen med en professionel instruktør med rigtig mange spring på CV’et, som naturligvis har fuldstændig kontrol over situationen.

Inden springet modtager du også altid nødvendig undervisning, så du er forberedt, og ved hvad der kommer til at ske under springet. Din instruktør kan både være god til at berolige dig, men også give dig det nødvendigt skub ud over grænsen, så du ikke lader din eventuelle frygt overvinde dig. Og når først du svæver i luften og oplever det vilde sus i maven, er det næsten garanteret, at du ikke vil fortryde at have sprunget ud i den fantastiske oplevelse.

Et tandemspring er et fantastisk minde

Du vil næppe glemme dit tandemspring, for hvem kan glemme at suse flere km. ned gennem luften? Men du har faktisk også mulighed for at filme springet de fleste steder. Her ligger valget som regel mellem at få en fotograf til at følge dig under springet og filme udefra, eller at få den instruktør du springer med til at filme dig helt tæt på ved at have kameraer spændt fast på hans eller hendes hænder. Ligegyldig hvilken mulighed du vælger, vil du få en sjov og minderig video, som du kan vise til venner og familie, når du skal blære dig eller blot se for dig selv, når du vil genopleve den vanvittige oplevelse.

Det er muligt at springe tandemspring flere steder i landet, og hvis oplevelsen lyder som noget for dig, så se her og bliv klogere på oplevelsen, og hvad du skal gøre for at komme afsted.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her