Home Oplevelser Derfor elsker danskerne at rejse charter

Derfor elsker danskerne at rejse charter

0
Derfor elsker danskerne at rejse charter

Efterspørgslen på charterrejser har stort set altid været tårnhøj. Faktisk er rejseformen i dag så populær, at mange danskere ikke kunne forestille sig at rejse på andre måder. Elsker du også at opleve nye kulturer og folkefærd, men har du ikke den store erfaring med at flyve charter, så nyd da læsningen af denne artikel. Vi har nemlig op til flere kvalificerede bud på, hvorfor der bliver booket flere og flere charterrejser.

Det er nemt og stressfrit

At holde ferie burde pr. definition være det mest afslappende og afstressende i hele verden. Desværre vil dét at planlægge en ferie ofte føre rigtig meget stress med sig. Rejser man ikke charter, så skal man nemlig selv have booket både fly, hotel, transport til hotellet, mad osv. Alene tanken om at skulle tage hånd om så mange ting kan få mange til at droppe ferien. Det er ærgerligt, da alle har brug for at holde ferie fra tid til anden.

Løsningen på alt ovenstående er meget simpel; book en charterrejse.

Når du rejser charter, så bestiller du typisk en pakkerejse, hvor der er inkluderet både hotel og fly samt transport til og fra dit hotel. Det er tilmed muligt at tilkøbe mad og drikke fra morgen til aften med all inclusive. Du kan dermed nøjes med at foretage én booking. Vælger du at booke en all inclusive rejse, så kan du allerede på forhånd få en idé om, hvad rejsen kommer til at koste alt i alt. Dog bør du lægge lidt lommepenge til side til køb af mad i lufthavnen, shopping m.v.

Er det også billigt?

Nej, charterrejser er sjældent de billigste. Er man derfor meget presset på den økonomiske front, så kan det godt betale sig at booke hotel og fly på egen hånd. I den anledning skal du dog være indstillet på at give afkald på den danske rejseleder, inkluderet transport til hotellet m.v.

Vil du gerne rejse charter på et stramt budget, så gennemsøg da markedet og sammenlign priser på de udbudte rejser. En god idé er at finde afbudsrejser, hvor du, hvis du har mulighed for at rejse med kort varsel, kan spare mange penge. En samlet besparelse på 40-50 % er ikke usædvanlig.

Hvor skal jeg rejse hen?

I dag kan man finde charterrejser til rigtig mange destinationer. Det omfatter ikke kun de klassiske destinationer som Malaga, Mallorca og Kreta, men også Phuket, Rhodos, Kos, Tenerife og Istanbul. Tyrkiet byder lige nu på nogle af de billigste charterrejser – rejs f.eks. til Antalya eller Istanbul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here