Strand

En ferie bliver altid en tand bedre med et par udvalgte lydbøger i kufferten.

Det kan de fleste rejsende efterhånden nikke genkendende til.

For år tilbage var man tvunget til at medbringe tunge og pladskrævende bøger, hvis man skulle være sikret læsestof på ferien. Det er heldigvis ikke nødvendigt længere. I vores moderne tid kan man blot læse en e-bog eller lytte til en lydbog via ens smartphone eller tablet. Nemmere bliver det ikke.

Mofibo
Mofibo.com

Skal du på ferie inden for den nærmeste fremtid, bør du overveje, hvilke former for underholdning du vil have med på turen, hvad enten du rejser med fly, bil eller noget helt tredje. En lydbog kan være et fremragende valg.

I artiklen introducerer vi dig for en række populære og yderst anbefalelsesværdige lydbøger.

Lyt til de bedste lydbøger for 0 kroner de første 30 dage

Du bliver positivt overrasket, hvis du tror, at det er dyrt at lytte til lydbøger. Det er nemlig ikke tilfældet. Mofibo kører lige nu en attraktiv kampagne, hvor du kan lytte til alle de bedste lydbøger uden at skulle have penge op af lommen. Opretter du dig inden d. 31. oktober 2018, får du gratis adgang til tjenesten i 30 dage. Så kan det kun blive en god ferie. Besøg siden her.

Anvend følgende rabatkode: FERIEAVIS30

Betingelser:

  • Tilbuddet gælder nye kunder
  • Tilbuddet varer indtil d. 31. oktober 2018
  • Der er ingen binding
  • Abonnementet koster 129 kr. / måned (hvis du vælger at fortsætte)

De seks mest populære lydbøger lige nu

Det er ingen hemmelighed, at ikke alle lydbøger er lige spændende, medrivende og nervepirrende, hvorfor man bør vælge sine lydbøger med omhu. Du kan f.eks. danne dig et overblik over tidens mest populære lydbøger. Lige nu opleves der en enorm efterspørgsel på følgende lydbøger:

  1. Stockholm delete af Jens Lapidus (18 timer og 2 minutter) (find her)
  2. The Selection #2: Eliten af Kiera Cass (9 timer og 8 minutter) (find her)
  3. Den niende grav af Stefan Ahnhem (18 timer og 7 minutter) (find her)
  4. Pigen uden navn af Christina Baker Kline (7 timer og 47 minutter) (find her)
  5. Krokodillen af Maurizio De Giovanni (8 timer og 4 minutter) (find her)
  6. Attentatet af Lars Hedegaard (4 timer og 23 minutter) (find her)

Du er sikret mange timers underholdning med ovennævnte lydbøger. Du kan evt. nøjes med at udvælge 2-3 af dem til din ferie. Der skal jo også være tid til at få en dukkert i poolen og nyde en drink i baren.

Rejsegadgets

Derfor egner lydbøger sig godt til rejsen (især sommerrejsen)

Der er flere gode grunde til at vælge en lydbog til fordel for en alm. bog eller en e-bog. En af de store fordele er, at solen ikke vil være nogen hindring for, at du kan nyde fortællingen. Tanken om at læse en bog på stranden eller ved poolen er meget rar, men det fungerer bare ikke så godt i praksis. Derfor vil en lydbog være et fremragende alternativ. Det er jo ikke holdbart, at du skal knibe øjnene sammen hele tiden grundet solens kraftige stråler.

Mofibo har gjort det muligt at lytte til lydbøger offline. Det kræver blot, at du downloader den ønskede lydbog ned på din enhed. Du kan altid slette den igen, så den ikke optager unødig plads. Du kan tilmed indstille afspilningshastigheden efter dine behov. Læs mere om de mange smarte funktioner her.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her