Home Transport Bliv ferieklar med en ny og sporty bil

Bliv ferieklar med en ny og sporty bil

0
Bliv ferieklar med en ny og sporty bil

Sommerferien står for døren, og vælger du som mange andre danskere at tage på kør-selv-ferie, så kan det være, at der skal en ny sporty bil til.

Vælger man at køre på ferien selv, kan der være lang vej til destinationen, hvorfor det kan være rart med en ny sporty bil, som kan bringe din familie og dig fra A til B. Men hvilke biler er overhovedet relevante i denne sammenhæng, og hvad skal du være opmærksom på?

Rigeligt med benplads og stort bagagerum

Medmindre du ønsker at have tagboks på bilen, så er det uhyre vigtigt, at der er et stort bagagerum. Ellers kan det ende med, at personerne på bagsædet (som højst sandsynligt allerede vil have minimalt med plads) skal sidde endnu mere klemt, hvis der er et par tasker eller tre, som ikke kan være i bagagerummet.

Benplads er endvidere en vigtig faktor, når der skal vælges bil til ferien. Skal der sidde personer på bagsædet, bør man have in mente, at mange timer i bil kan give komplikationer i forbindelse med måden, hvorpå man sidder. Derfor er det vigtigt at kunne skifte siddeposition undervejs. Dette kunne godt blive svært i en Peugeot 107 eller den tilsvarende Toyota Aygo. Kig derfor hellere mod den populære Dacia Sandero, som vi fortæller mere om i næste afsnit.

Hvilken bil er den rette?

Ovenstående spørgsmål kan naturligvis ikke besvares uden at kende til budget eller præferencer. Skulle vi dog komme med vores to bedste bud på de ultimative feriebiler, så vil de se ud som følger:

  • Ford S-Max – Stor, rummelig og med nok motorkraft til at kunne trække fra på de tyske motorveje.
  • Dacia Sandero – En lækker hatchback med fin plads, hvis I blot er 2-3 personer, som skal på ferie. En Sandero er kendt for sin alsidighed og stilrene design.

Ovenstående to biler stammer fra forskellige prisklasser, men skal bilen være alsidig og med øje for bykørsel, så anbefaler vi en Dacia Sandero.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here