Mad på flyveturen

Uanset om du er ude at flyve i forbindelse med dit job, eller om du er på vej til en fed ferie, så er flyveturen det perfekte tidspunkt at sætte sig ned og slappe af. Det er også det perfekte tidspunkt til at få lavet lidt kreativt.

I denne artikel vil vi komme med nogle bud på kreative og afslappende aktiviteter, du kan lave ombord på flyet.

Det kreative hjørne

Er du i dit mere kreative hjørne, så kan du sætte dig til at tegne. Er du på vej til en lækker destination, vil det være sjovt at gemme tegningen og se tilbage på den som en del af minderne om ferien.

Du kan også sætte dig til at strikke. Det er hyggeligt, sjovt, spændende, og så får du et produkt ud af det. Noget af det praktiske ved strikkegrej er, at du kan have det med overalt i din håndtaske. Sidder du pludselig og venter på noget et sted eller keder dig, så kan du fortsætte på dit strikkeprojekt i stedet for at sidde og stirre hjernedødt ned i din telefon.

Kan du ikke strikke, så er flyveturen det perfekte tidspunkt til at kaste dig ud i det – du har jo ikke rigtig andet, du skal nå i de timer. Hvis du synes, at det virker svært, så vil det være en god idé at starte med et rundpindesæt. Disse strikkepinde gør det nemmere for dig at strikke huer, strømper, ponchoer, og hvad du ellers har lyst til at strikke.

Find rundpindesæt online til gode priser og kom i gang med din nye hobby.

Andre aktiviteter til hyggeligt tidsfordriv

Flyveturen kan virke lang, hvis man ikke har noget at give sig til. Der er dog mange ting, du kan få tiden til at gå med. Her kommer der nogle bud:

  • Løse kryds og tværs
  • Spille kortspil
  • Tegne
  • Læse
  • Se film

Du er selvfølgelig nødt til at tilpasse dig omgivelserne. Det betyder, at du skal have høretelefoner med, hvis du vil se film på din tablet med lyd på. Og det kræver naturligvis, at du rejser sammen med nogen, hvis du vil spille spil.

Derudover er der en række aktiviteter, som du sagtens kan lave alene. Du kan tage din yndlingsbog med eller sidde og vride hjernen med noget kryds og tværs.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her