Home Oplevelser Inspiration til en hunde- og børnevenlig nytårsferie

Inspiration til en hunde- og børnevenlig nytårsferie

0
Inspiration til en hunde- og børnevenlig nytårsferie

Efter en fantastisk sommerferie efterfulgt af en tiltrængt efterårsferie bliver det tid til en skøn jule- og nytårsferie. Sidstnævnte ferie er ofte forbundet med masser af hygge, god mad og afslapning med familien. Drømmer du om at gøre den kommende nytårsaften helt uforglemmelig, så kan du med fordel bruge din kreativitet. Her i artiklen venter dig en masse inspiration, som du helt sikkert kan bruge, når du skal planlægge en ferie, hvor der tages højde for både voksne, børn og hund(e).

Hvad med at tage en tur på camping?

Camping i december måned – er det virkelig muligt?

Ja, man kan faktisk campere året rundt. Er camping derfor noget, som falder i alle familiemedlemmernes smag, så er det måske netop denne idé, I skal gå videre med. Feddet Strand Resort er et af de resorts, man kan overveje at besøge, hvis man er til strand, pool og fitness. Dette resort byder på en verden af aktiviteter for hele familien, hvorfor man med garanti ikke vil komme til at kede sig som gæst.

På Feddet Strand Resort bestemmer gæsterne selv, om de vil overnatte i campingvogn, luksushytte eller feriehytte. I kan finde den helt rette løsning med udgangspunkt i jeres individuelle behov og budget.

Nytårsophold 2019 – book opholdet i dag

Nytårsophold 2019 spænder naturligvis bredt – der udbydes nemlig rigtig mange nytårsophold af forskellige karakterer. Med et par simple søgninger vil man kunne finde flere hundrede nytårsophold tilbud, hvilket måske vil skabe en smule forvirring grundet de mange tilbud. Skal du derfor have held med at finde det perfekte tilbud, så bør du fokusere på følgende:

  • Lokation (land og by)
  • Varighed
  • Indhold og features (badeland, fitness, nærliggende strand osv.)
  • Pris

Søger du f.eks. efter nytårsophold på Sjælland, så vil du formentlig falde over Feddet Strand Resort, som er placeret i Faxe tæt på København. Dette er den ideelle beliggenhed for mange gæster, idet man både er tæt på strand og idyl såvel som storby og shopping. Her har du (og din familie) dermed mulighed for at opleve det bedste fra to verdener. Udvalget af nytårsophold tæt på København er meget begrænset, hvorfor denne mulighed er værd at kigge nærmere på.

Der skal også tages højde for familiens firbenede ven

Hunde og fyrværkeri bliver aldrig gode venner. Derfor er det vigtigt, at man gør en indsats for at gøre denne aften (nytårsaften) god for familiens hund. Det kan man f.eks. gøre ved at besøge et resort, som stiller krav til brug af fyrværkeri. Feddet Strand Resort har nogle helt klare regler på dette område – der må kun fyres fyrværkeri af ved stranden i tidsrummet fra kl. 00 til 01.

Nytårsophold i Danmark kan sagtens være både afslappende og oplevelsesrige på en og samme tid, hvorfor man ikke er nødt til at krydse landegrænsen. Tyskland har dog også nogle rigtig fine hoteller og campingsteder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here